fotoshoot zzper personal branding

Personal branding shoot op de atletiekbaan

Ik reageer vaak in Facebook groepen als iemand een fotograaf zoekt. Maar soms is er een oproep waar je meteen enthousiast van wordt. Ferrina zocht een fotograaf om foto’s te maken voor haar bedrijf op de atletiekbaan. Ze had al een heel verhaal in d’r hoofd, maar dat zou ze verder vertellen aan de fotograaf die ze koos. Superleuk! Ik hou ervan als klanten al een duidelijk idee in hun hoofd hebben en ik daar verder mee mag gaan.

Run jij of ren jij?

Ferrina werkt als coach en haar nieuwe programma heet: ‘Run jij of ren jij?’ Dus run jij jouw eigen leven, ben jij de baas of ren je en wordt je geleefd? Geweldig en heel herkenbaar concept! En die atletiekbaan wordt nu een stuk logischer toch? Ze helpt de ijverige, ambitieuze en hardwerkende carrièrevrouw met het doorbreken van de doordraaf-mentaliteit zodat er ruimte ontstaat voor het creëren van een fijne balans tussen werk, gezin en me-time.

Van tevoren spraken we de shoot goed door. Zo wist ik wat ze ongeveer voor zich zag en verder gingen we gewoon kijken hoe de locatie ons inspireerde. Bepaalde beelden had ze in haar hoofd, zoals een strenge foto en een rennende foto uiteraard. De rest van de foto’s hebben we op dat moment gezien wat goed voelde en wat zou werken. Een atletiekbaan biedt genoeg inspiratie gelukkig!
Daarna gingen we samen nog even Assendelft in. Foto’s bij het NS station, in wat kleine straatjes en in het park. Daar kon ze even de rust vinden en in haar journal schrijven. En wat heel bijzonder was: toen begaf mijn camera het! Dat was even schrikken. Gelukkig heb ik altijd een back-up bij me en konden we snel weer door.

Ontspannen en lekker jezelf

Het resultaat is geweldig en ze schreef een enorm mooie review. Ik deel `m graag:

“Wat een prachtige foto’s heeft Bonny van mij gemaakt! Het resultaat is echt onwijs mooi geworden! Ik zag er een beetje tegenop in het begin. Ontspannen voor de camera staan gaat bij mij nog niet helemaal vanzelf. Ik was bang dat er daardoor veel foto’s tussen zouden zitten die ik niet leuk zou vinden. Uh ja, ik ben kritisch haha 🙂 Maar toen ik de foto’s eenmaal in de mail kreeg kon ik bijna geen selectie maken. Er zaten zoveel leuke foto’s tussen dat kiezen nog lastig werd. Ach ja, zo kan het dus ook. Voor een volgende shoot zal ik zeker weer aankloppen bij Bonny! Ze is heel ontspannen en lekker zichzelf en ze maakt prachtige foto’s. Voor mij een ideale combi. Dankjewel Bonny!”

Bekijk de personal branding foto’s van Ferrina:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!

Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten