fotoshoot ondernemer personal branding

Personal branding shoot met appels en druiven

Op de heetste dag van het jaar mocht ik Saskia op de foto zetten. Een foodfotograaf, dus uiteraard had ze eten bij zich om mee op de foto te gaan. Saskia volgt het programma Pak je Podium van Eva Brouwers en in dat programma zat een fotoshoot incl visagie en op een geweldige locatie! ((Net als Christien wiens kleurrijke foto’s je ook even moet bekijken, en Charlotte, alle drie weer helemaal anders!)

De shoot was bij Eva zelf thuis, een huis met genoeg verschillende sferen en achtergronden om er echt je eigen verhaal van te maken. De wijk in Amsterdam Noord is zelf gebouwd door alle eigenaren, dit zorgt voor veel verschillende kleuren en achtergronden. Paradijsje op een kleine oppervlakte!

Creatief met voedsel

Saskia haar werk richt zich op voedsel en sensualiteit. Geweldige foto’s echt. Dus onze foto’s moesten dat ook laten zien. Snap je nu de foto in het bad met de druiven? 😉 Altijd lastig als fotograaf om zelf op de foto te gaan, maar het was een hele prettige shoot en fijne samenwerking.
We speelden met appels in bed, druiven in het bad, gingen naar buiten voor wat kleurrijke achtergronden en eindigden met wat water in de tuin. Hoe heerlijk op een dag waar je eigenlijk alleen maar in de airco wil zitten!

Bekijk de geweldige foto’s:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!

Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten