personal branding foto ondernemer

Personal branding shoot in het Rembrandtpark

2020 was voor iedereen een raar jaar. Ook qua shoots was het raar. Carmen boekte me al begin van het jaar en moest lang wachten op haar shoot door de lockdown. Gelukkig hadden we een superleuke shoot toen we elkaar eenmaal troffen!

Ondernemer in het park

Carmen werkt als Mindfulness kindercoach en ze helpt bij scheiding en verlies met haar bedrijf In de Luwte. Voor beide bedrijven maakten we foto’s. Van tevoren hadden we al goed doorgesproken wat ze nodig had en wat ze uit wilde stralen. We spraken af foto’s te maken in het Rembrandtpark. Echt een mooi park waar ik te weinig kom. Zoals altijd liepen we wat rond op zoek naar mooie plekjes en vonden echt kleine paradijsjes.
Als mindfulness coach werkt ze vaak met kikkers als symbool, ‘stil zitten als een kikker’. Geweldig om te horen dat dat werkt. Deze moesten dus uiteraard ook op de foto.

Carmen was zo blij met de foto’s dat ze een paar weken later ook mijn mini-shoot op het strand boekte. Dat vind ik toch echt een enorm compliment. Ze had nog wat leuke wensen voor foto’s op het strand. Die passe echt perfect bij haar bedrijf. Haar website is nu echt een geheel geworden en ziet er geweldig uit.

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!

Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten