personal branding foto, Atelier Oost Amsterdam

Personal branding shoot in Atelier Oost

Remke is ondertussen een vaste klant geworden voor de personal branding shoots. Ik heb haar nu meerdere keren op de foto mogen zetten. Altijd gezellig en altijd leuke foto’s!

Personal branding: alles past bij elkaar

Vaak moet ik personal branding klanten nog mee helpen: wat is je merk nu echt? Welke sfeer, welke kleuren passen daar bij? Zo komen we dan tot foto’s die echt goed passen. Bij Remke hoeft dat niet, die weet dat zelf al exact. Ze heeft de locatie al uitgezocht, een moodboard gestuurd en alles is op elkaar afgestemd: kleding, locatie, props. Ik denk ook graag met de klant mee, maar vind het super als iemand zoals Remke het tot in de puntjes uitgezocht heeft. Het zorgt ervoor dat het merk op de website of social media heel professioneel over komt. Alles past bij elkaar: lettertypes, design, kleuren, etc. Neem maar een kijkje op haar website Bold-sl.nl of Instagram.

Diverse situaties en poses

Voor deze shoot had Remke Atelier Oost in Amsterdam uitgezocht. Een studio met natuurlijk licht die al helemaal ingericht is met design meubelen en accessoires. Niet zo kleurrijk als de meeste van mijn shoots, maar wel enorm stijlvol!
Ze wilde foto’s aan het werk op diverse manieren: achter de laptop, lezend, schrijvend, tekenend en zelfs fotograferend. Alle activiteiten die bij haar diverse rollen passen. Daarnaast wilde ze een feestfoto, die hebben we eerder gemaakt 😉 Zie de ballonnenfoto op de homepage!
Daarnaast wilde ze experimenteren met wat “lege” foto’s. Waarbij zij bijvoorbeeld in de lucht iets tekent met een pen of haar iPad op houdt en dan kan ze later zelf invullen wat daar komt. Haar website op de iPad en een tekening met de pen voor bijv de kerstkaart, zie de laatste foto. Origineel toch?

Bekijk de foto’s:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!

Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten