personal branding schoonheidssalon
|

Personal branding shoot bij schoonheidsspecialiste

Personal branding is de laatste tijd vooral bekend onder zzp’ers en heeft het imago van “zitten in een cafeetje met je laptop”. Uiteraard klopt dat totaal niet. Personal branding is juist enorm belangrijk ook voor de MKB, zoals winkels en ondernemers die een dienst aanbieden, zoals de schoonheidsspecialist.

Personal branding voor vertrouwen

Er zijn meerdere schoonheidsspecialisten en als klant doe je van tevoren onderzoek online. Je wilt naar een nette, schone ruimte. Ergens waar je je thuis kan voelen. Je wilt behandeld worden door iemand die je vertrouwt en evt iemand waar je een klik mee kan hebben.
Je vertrouwt toch je gezicht / lichaam aan iemand toe en bent wel even bezig. Dan is het wel zo fijn dat je je er goed voelt!

Je snapt nu: heel belangrijk dus als schoonheidsspecialiste / dienstverlener om te laten zien hoe je salon er uit ziet en wie jij bent.

Schoonheidsspecialist in Beverwijk

Good Care For You vroeg mij vorig jaar om foto’s te maken van haar mooie salon. Dat deed ik uiteraard met veel plezier. Ze vroeg een vriendin als figurant om de klant te spelen en we simuleerden wat situaties: klant die een intake doet aan de balie, klant die een formulier invult aan de tafel en uiteraard kreeg zij een behandeling. Ze kreeg een Geneo behandeling, een echte, niet gesimuleerd, en dit fotografeerde ik vanuit verschillende hoeken. De figurant genoot heerlijk van de behandeling!
Daarna maakte ik wat foto’s van de lege wachtruimte, de lege behandelkamer en wat foto’s van de eigenaresse in de ruimtes en als portretfoto.

De klant weet nu precies wat ie kan verwachten. Wel zo fijn! Dat met goede informatie op je website, uitleg en prijzen, en er is niks wat de klant tegen houdt om bij jou te boeken.

Bekijk de personal branding foto’s:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

Ik help je heel graag! Neem een kijkje voor meer informatie en prijzen of neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek of om meteen te boeken!

Vergelijkbare berichten