personal branding fotoshoot, ondernemer

Personal branding mini shoots in Female Hub

Deze zomer organiseerde ik op verzoek mini personal branding shoots in The Female Hub in Den Haag. Een fijne coworking plek, hele vrouwelijke ruimte vol roze en houten accenten. Het bood genoeg hoekjes voor afwisseling: bank, werkruimte, vergaderplek, aan het raam, door het raam.

Ontspannen personal branding foto’s

Ik zette op de foto: Remke van Bold Sourcing & Licensing,  Sanne van FitFoodFab, Shanaz van Bureau Bewustzijn en Susanne van The Female Hub.
Hele uiteenlopende ondernemingen dus! Het was belangrijk voor mij dat ze allemaal ontspannen op de foto stonden. De locatie vroeg hier dan ook wel om! Dat roze, de bank, diverse doorkijkjes en de houten muren en turquoise deuren. De plekken om te fotograferen bleven deze keer bij iedereen uiteraard gelijk, maar we konden wel kijken wie zich waar het beste op zijn gemak voelde en welke plek goed bij hen paste. Ik leidde ze af van de camera met vragen en gelukkig hielpen ze elkaar ook goed ontspannen.

Vraag een mini-shoot aan

Heb jij een locatie op het oog waar je wel gefotografeerd zou willen worden? Uiteraard kun je me boeken voor een volledige shoot van 1,5 uur. Maar je kunt ook nog twee vriendinnen zoeken en ieder een half uur op de foto gaan. Deel zo de kosten en krijg wel de foto’s die je wil!

Bekijk het resultaat:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!

Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten