ondernemer foto personal branding strand

Personal branding mini shoot aan het strand

Carmen fotografeerde ik in de lente in het Rembrandtpark, zie die foto’s hier. In de zomer organiseerde ik een mini-branding shoot op het strand waar ze meteen enthousiast op reageerde. Het is superfijn als iemand je zo snel weer boekt. Compliment voor mij, maar zorgt er vooral voor dat we spijkers met koppen kunnen slaan.

Ontspannen op de foto

Ik wist al wie Carmen is, hoe ze voor de camera staat en wat ze wil uitstralen. En Carmen was ondertussen verder gegaan met haar website en wist wat ze miste. Ze had zelfs hele specifieke wensen, iets waar ik helemaal blij van werd! Ze had zeeschildpadden mee genomen en deze moesten nu de zee in “lopen”. Geweldig! In het logo van haar bedrijf als Mindfulness Kindercoach staat namelijk ook een zeeschildpad, ze staan symbool voor vrijheid.
Voor haar bedrijf In de luwte, coach bij scheiding en verlies, had ze ook iets mee genomen: een steen in de vorm van een hart. Deze hebben we op verschillende plekken gefotografeerd. Hoe gaaf, toch? Je eigen stockfoto op maat! Carmen had deze steen gevonden in Indonesië en hij paste zo perfect bij haar coachingspraktijk dat ze `m mee had genomen. Hij staat symbool voor de liefde en de gebroken harten van de ex-geliefdes.Deze foto staat ook geweldig op haar website.

Uiteraard maakten we ook foto’s van Carmen zelf. In de duinen en op het strand. Het was weer heel anders dan in het park. Je ziet mensen ontspannen zodra ze op het strand stappen. Daar hoef ik veel minder voor te doen, de zee doet al het werk voor me. Ik vind de foto’s heerlijk geworden, zeker een van mijn favorieten van dit jaar!

Bekijk de foto’s:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!

Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten