personal branding foto, amsterdam

Personal branding foto’s voor een mediator

Nederland is een klein land en Amsterdam stiekem gewoon een dorp. Dat merk je als iemand via via bij je terecht komt en je dan beseft dat jullie vroeger als scholieren nog samen bij de C1000 hebben gewerkt! Altijd grappig hoe dat gaat.
Joey was nu geen 16-jarige groenteman meer, maar begon een nieuwe onderneming als mediator. Voor zijn nieuwe website JoeyKorsMediation.nl had hij nieuwe foto’s nodig.

Foto’s die laten zien wie jij bent

Deze foto’s moeten natuurlijk wel bij hem en zijn bedrijf passen. Dus samen lopen we alles langs: locatie, huisstijl, wat gebeurt er op de foto’s, kleding, etc.
Joey had op dat moment nog geen kantoor, dus gingen we op zoek naar een plek wat we af konden huren. Gelukkig wist ik in een locatie in Landsmeer waar je betaalbaar een kantoor per uur kan huren. Ideaal ook voor als hij straks echt klanten ziet! We kozen de kamers die het beste pasten bij zijn huisstijl.

Zo natuurlijk mogelijk

Daarnaast bedachten we: wat doet een mediator? Hij bemiddelt tussen twee partijen bij conflicten en gevoelige onderwerpen, of dat nu zakelijk is, een burenruzie of een echtscheiding. Twee partijen, dus we hebben figuranten nodig! Deze waren gelukkig snel gevonden. Tijdens het maken van de foto’s hadden ze zelfs echt een “discussie” waardoor Joey meteen kon laten zien wat hij normaal doet en de foto’s heel natuurlijk werden.

We konden van drie kamers gebruik maken en zelfs van de tuin. We konden dus gevarieerde foto’s maken. Portretten, detailfoto’s maar ook de “in actie” beelden.
Uiteindelijk: tevreden fotograaf, tevreden klant! En vormgeving is ook belangrijk: kijk hoe mooi de foto’s op zijn website staan!

Bekijk het resultaat:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!

Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten