personal branding fotografie

Personal branding foto’s voor de website

Mijn favoriete klanten? Mensen met passie voor hun bedrijf en die de wereld met hun werk beter wil maken. Dat trok me meteen aan toen Judith me boekte. Judith begon een nieuwe onderneming in Heemskerk als “webdesigner, social media specialist en salesmanager ineen”. Ze wilde dit werk doen voor MKB’ers en de lokale ondernemers die de winkelstraat mooi maken. Vaak heerst er de overtuiging dat je dure reclamebureaus in moet huren om beter zichtbaar te worden. Judith wil dit juist op een toegankelijke, betrouwbare (en betaalbare) manier doen. Iets waar ik achter kan staan!

Fotoshoot aan huis

Ik vind het belangrijk dat de foto’s tijdloos zijn en echt passen bij je bedrijf. Dus ik vroeg Judith naar de waarden van haar bedrijf ‘Door Judith’. Maar ook wat de huisstijl kleuren zijn, wat de sfeer moet zijn, etc. Ik stond al klaar om kantoren te gaan googlen die we konden huren voor een fotoshoot. Maar nee, Judith haar huisstijlkleuren had ze ook in huis! Dat is makkelijk.
Ik nam lampen mee (je weet het nooit met het weer in Nederland) en wist niet wat ik moest verwachten. Gewoon een stoel in de huisstijlkleur? Nee, er was een gigantisch mooi kantoor wat precies paste bij Judith haar huisstijl. En in de woonkamer een gigantische bank in de goede kleur. We hoefden dus niet te zoeken naar mooie hoekjes, heel fijn.

We hadden allebei al wat scenes in ons hoofd dus het ging vrij soepel en gemoedelijk. Ik stelde Judith, zoals altijd, weer een boel vragen om haar op dr gemak te stellen. Altijd leuk, ik ga weg met het gevoel mensen echt goed te hebben leren kennen 😉 Haar passie bleek al snel uit de vragen die ik stelde. Ze had er zin in en had al wat concrete voorbeelden van lokale ondernemers die ze graag wilde (en ging) helpen.
Het helpt wel echt, met mensen een gesprek voeren. Hun ogen laten stralen als ze het over hun kinderen hebben, ze wat rechterop doen laten staan als we het hebben over een klant waar ze trots op waren, en ga zo maar door. Iedereen vindt de camera uiteindelijk best spannend, maar gelukkig blijkt het achteraf altijd mee te vallen!

Ontspannen sfeer

Judith was een tevreden klant gelukkig:
Een maandje terug een personal branding shoot bij Bmoments gedaan. Super blij met de opgeleverde foto’s. Bonny is heel relaxed in de omgang, dit zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot. Een vakfotograaf die weet wat ze doet! Ik kom zeker nog een keer terug.”

Als webdesigner ontwierp Judith uiteraard haar eigen website. Neem een kijkje: DoorJudith.nl

Bekijk het resultaat:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!
Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten