personal branding fotografie, amsterdamse bos

Personal branding foto’s in het Amsterdamse Bos

Personal = natuur

Ik heb wel eens discussies gehad met oud-collega’s en later tijdens een portretcursus. Een portret in de natuur is raar en past voor een zakelijke foto. Ik vind dat heel kortzichtig. Ik werkte zelf ooit voor een natuur & milieu organisatie. Dit waren echte natuurmensen. Die zet je niet voor een witte achtergrond of in een zakelijke setting. Daar worden ze heel ongelukkig van. Zij zetten zich in voor de natuur en al hun vrije tijd besteden ze dan ook in de natuur. Dus dan maken we daar foto’s.

Lijkt mij heel logisch?! Er was misschien een tijd dat “zakelijk” een bepaalde verwachting had, bij iedereen hetzelfde was. Maar dat is gewoon niet meer zo. Zo ook bij Gea.
Gea is een natuurcoach. Door middel van wandelingen, meditaties en het maken van steen-‘labyrinths’ coacht zij mensen. Om meer uit hun leven te halen, zichzelf beter te leren kennen, etc. Niet meer dan logisch dan toch om heerlijk foto’s te gaan maken in de natuur?!

Gea koos voor het Amsterdamse Bos en daar kozen we verschillende soorten achtergronden: water, bloemen, grote bladeren, bomen, 1 boom dichtbij. Om wat variatie in de foto’s aan te brengen.

Ik vind ze heerlijk en krijg meteen heimwee naar de zomer! 🙂

Bekijk de foto’s:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!
Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten