Over mij

Je leert iemand pas echt kennen als je bij hem/haar thuis komt, zeggen ze vaak. Dus welkom in mijn huisje in Amsterdam Noord. Mijn kleine woonkamer: grote bank, gele muren, blauwe deuren, foto’s aan de muur en op de vensterbank mijn kat, Jip. Het hele huis is een beetje zo: warm, gezellig, vol details, kleurrijk. Mijn thuis.

Eigenlijk is mijn fotografie ook zo: vol lachende gezichten, op zoek naar de intieme details van jullie gezinsleven en liefst lekker kleurrijk: van de groene bomen, gele zon en blije, rode gezichtjes. Zodat ook jullie je huis vol kunnen hangen met foto’s!

Bonny Vrielink

Ik ben Bonny Vrielink, geboren en getogen in Amsterdam, en al jaren druk aan het fotograferen. De liefde werd pas serieus toen ik bij een cursus de donkere kamer instapte. De spanning van wachten op het resultaat en de rust in de donkere kamer. Tegenwoordig gebruik ik een digitale camera, maar dat is iets wat ik stiekem nog wel eens mis.

Jarenlang deed ik cursus na cursus en was fotografie een moment voor mijzelf: ik alleen met camera op pad of lekker naar het fotomuseum. Gelukkig en vol energie kwam ik terug van zulke dagen! In 2015 klikte het in mijn hersenen. Ik had een heerlijke dag met een vriendin en haar kind in het park gehad met als eindresultaat geweldige foto’s. Dit moest ik vaker doen!

Beste baan ooit

Sindsdien heb ik mij nog meer op fotografie gestort en heb ik de beste baan ter wereld gevonden. Ik vind het geweldig om een kijkje te mogen nemen in mensen hun levens en op zoek te gaan naar de grote en kleine dingen die hun leven compleet maken.

Naast de vele foto’s aan de muren staat mijn huis ook vol met boeken en herinneringen aan mijn reizen. Het is vast niet moeilijk om mijn twee andere passies te raden?