fbpx

Over Bonny

Ik help jou heel graag aan mooie foto’s van jezelf of van je gezin. Voordat je dat doet wil je vast iets meer van mij weten.
Dus wie ben ik?

Bonny dus. 40 jaar, bijna 41.
Ik woon in Amsterdam Noord met mijn kat Jip (ze is al bijna 19!).
Geboren en getogen Amsterdammer, ook nooit ergens anders in NL gewoond. Wel altijd veel gereisd. Mijn favoriete landen? Nieuw Zeeland, Sri Lanka en Ierland.

Ik ben zoals mijn foto’s ook zijn: eerlijk, puur, meestal vrolijk, soms kwetsbaar en kleurrijk. Toen een vriendin mijn nieuwe logo zag, zei ze: dat zijn exact de kleuren van je huis! Klopt, ik hou van kleur en heb een vrij duidelijke smaak die overal in terug komt.

Van dieren word ik altijd heel blij, vooral van katten en ben dan ook een echte catlady. En niet eens stiekem, ik bied ook een fotoshoot met je kat aan via de website fotoshootmetjekat.nl.


Gewoon jezelf kunnen zijn

Voordat ik fotograaf werd, werkte ik als communicatiemedewerker bij een natuur en milieuorganisatie in Utrecht. Ernaast had ik nog mijn eigen stichting. Samen met een groep vrijwilligers onderhield ik een website: ikkominactie.nl (niet meer online) met simpele acties die iemand kan doen om de wereld te verbeteren. Het kon al vanaf twee minuten.
Die wereldverbeteraar zit nog steeds in mij. Als fotograaf wil ik jou vooral de ruimte geven om jezelf te kunnen zijn en je te accepteren zoals je bent. Welke maat je ook hebt, welke kledingstijl jij ook prettig vind, of het goed of slecht met je gaat, het is allemaal oké.

Mensen-mens

Als enigst kind kan ik me heel goed zelf vermaken: geef me een boek en ik vermaak me overal. Maar ik ben ook echt een sociaal mens, maak snel vrienden en hou ook enorm van met mensen zijn. Ik heb enkele jaren in de zomers als reisbegeleider voor Djoser gewerkt. Ik ging dan met een groep van 20 mensen, vol gezinnen of singles, op reis door Sri Lanka, Vietnam, Maleisië of Japan. Zorgen dat iedereen blij was, al hun vragen beantwoord werden, dat vond ik echt geweldig om te doen.
Elke reis leerde ik zo enorm veel: van het land, over mezelf maar ook zeker van mensen. Deze kennis neem ik mee naar onze fotoshoot. Jou op je gemak stellen en aan het lachen te krijgen is mijn uitdaging van de shoot. Maar vind ik een van de geweldigste dingen om te doen!

bonny vrielink_bmoments (1)

Passie

Fotografie is mijn passie en ik kan zo genieten van mooie foto’s. Dat gun ik iedereen. Door oude fotoalbums bladeren of op je harde schijf door foto’s scrollen, ik kan er uren aan besteden. Het is heerlijk om foto’s terug te zien uit de jaren 80: met het bloemetjes behang, de kat die we toen hadden, de knuffel die ik altijd mee droeg. Door alle details van toen ben je meteen weer helemaal terug.
Daarom hou ik van fotoshoots bij jou thuis of op een locatie die voor jou van belang is. Niet gewoon foto’s van alleen jou, maar echt herinneringen voor altijd!

bonny vrielink_bmoments (1)

Nuchter en emotioneel tegelijk

Ik ben een heel nuchter persoon, ‘what you see is what you get’, zoals ze wel eens zeggen. Me anders voordoen kan ik niet. En waarom zouden we dat ook doen? We zijn allemaal goed zoals we zijn en door dat te laten zien trek je ook mensen (vrienden, klanten of evt partner) aan die bij jou passen. Dat wil ik ook laten zien met mijn fotografie.

Hoewel ik nuchter ben, hou ik wel van emoties, de kleine momentjes vastleggen: dat moment dat jij schaterlacht om iets, je haar achter je oor strijkt of je zoontje stiekem een kus op je wang geeft. Die momenten die je misschien mist als je snel kijkt, maar die laten zien wie jij (en je gezin) echt bent/zijn. Dat moment pakken, dat maakt me blij (vandaar ook de naam Bmoments)! Meteen op dat moment of later thuis schaterlachend achter de computer.


No one is you and that’s your superpower

Overtuigd en enthousiast?

Neem dan contact met me op!
Mail op bonny@bmoments.nl of bel op 06-42 719 719.

PS
Volg je me al op Facebook of Instagram?