Ik help jou heel graag aan mooie foto’s van jezelf of je gezin.
Maar wie ben ik?

  • Moeder van Ravi, geboren eind 2021.
  • Ik woon in Amsterdam Noord met Ravi & onze kat Puk.
  • Geboren en getogen Amsterdammer, ik ben nu 44 jaar.
  • Een echte ‘catlady’, ik word heel blij van katten.
  • Enorme boekenworm en verslaafd aan chocola.
  • Een heel nuchter maar ook zeker emotioneel mens.
  • In mij zit een echte wereldverbeteraar.
  • Het strand is mijn favoriete plek, op nr twee de besneeuwde bergen.
  • Veel gereisd. Favorieten: Nieuw Zeeland, Sri Lanka en Ierland.

Gewoon jezelf kunnen zijn

Voordat ik fotograaf werd, werkte ik in de non-profit wereld als communicatiemedewerker. Daarnaast had ik nog mijn eigen stichting om met simpele acties de wereld te verbeteren. Ik wilde graag met mijn communicatiewerk iets goeds doen, de wereld beter of mooier maken, in het klein of groots.

Die wereldverbeteraar zit nog steeds in mij, maar dan in het klein. Als fotograaf wil ik de boodschap verspreiden dat je goed bent zoals je bent. Daarom wil ik jou vooral de ruimte geven om jezelf te kunnen zijn en je te accepteren zoals je bent. Welke maat je ook hebt, welke kledingstijl jij ook prettig vindt, of het goed of slecht met je gaat, het is allemaal oké. Dat wil ik jou ook laten zien: dat de ‘pure jij’ gewoon goed genoeg is en zich niet anders voor hoeft te doen.

Mensen-mens

Als enigst kind kan ik me heel goed zelf vermaken: geef me een boek en ik vermaak me overal. Maar ik ben ook echt een sociaal mens, maak snel vrienden en hou ook enorm van met mensen zijn.

Ik heb enkele jaren in de zomers als reisbegeleider gewerkt. Ik ging dan met een groep op reis door Sri Lanka, Vietnam, Maleisië of Japan. Zorgen dat iedereen blij was, dat al hun vragen beantwoord werden, dat vond ik echt geweldig om te doen.

Elke reis leerde ik zo enorm veel: van het land, over mezelf maar ook zeker over andere mensen. Zulke verschillende karakters en persoonlijkheden gingen er mee op de reizen. Toch moest ik met allemaal een band opbouwen. Deze mensenkennis neem ik mee naar onze fotoshoot.

Jou op je gemak stellen en aan het lachen te krijgen is mijn uitdaging van de shoot. Maar dat vind ik een van de geweldigste dingen om te doen!

Passie

Ik vind het belangrijk echt te doen wat je leuk vindt. Fotografie is altijd mijn passie geweest. Ik kan zo genieten van mooie foto’s. Dat gun ik iedereen. Het is heerlijk om foto’s terug te zien uit de jaren 80: met het bloemetjesbehang, de kat die we toen hadden, de knuffel die ik altijd mee droeg. Door alle details van toen ben je meteen weer helemaal terug.
Daarom hou ik van fotoshoots bij jou thuis of op een locatie die voor jou van belang is. Niet gewoon foto’s van alleen jou, maar echt herinneringen voor altijd!

Over passie gesproken… Van dieren word ik altijd heel blij, vooral van katten en ik ben dan ook een echte catlady. Ik bied zelfs een fotoshoot met je kat aan via de website  fotoshootmetjekat.nl. Twee passies met elkaar combineren, beter kan niet toch?!

Kleine momentjes

En dus moeder van Ravi, het liefste zoontje uiteraard. Ik hield altijd al van de kleine momentjes vastleggen: die schaterlach opeens, stiekeme verliefde blik naar je partner of je kind die een kus op je wang geeft. Die momenten die je zelf niet op de foto kan zetten maar die laten zien wie jij (en je gezin) echt bent/zijn. Nu weet ik uit ervaring hoe snel de tijd gaat en hoe belangrijk het echt is om dit vast te leggen.

Ik ben ook een heel nuchter persoon, ik ben een echte ‘what you see is what you get’. Me anders voordoen kan ik niet, en waarom zouden we ook? We zijn allemaal goed zoals we zijn en door dat te laten zien trek je ook mensen (vrienden, klanten) aan die bij jou passen. Dat wil ik ook laten zien met mijn fotografie.

No one is you and that is your superpower

Overtuigd en enthousiast?

Neem dan contact met me op!
Mail op bonny@bmoments.nl of bel op 06-42 719 719.

PS
Volg je me al op Facebook of Instagram?