zakelijke foto's, strand, haagse strandhuisjes

Ontspannen zakelijke foto’s op het strand

Ik had al twee keer eerder foto’s van Remke van Bold SL gemaakt en ik was enorm vereerd toen ze met een idee kwam en mij daarvoor vroeg: foto’s maken voor haar website en social media bij de Haagse Strandhuisjes. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zag er geweldig uit!

Achter de laptop op het strand

Haagse Strandhuisjes was ook enthousiast. Helaas was het bewolkt en regende het toen we aankwamen. Het huisje was nog niet gereed, dus of we even konden wachten. Prima. Terwijl wij een theetje dronken, ging het nog wat harder regenen en daarna brak de zon door. Ha, daar hadden we op gewacht!

We begonnen met wat foto’s te maken op het balkon van het huisje. Lekker ontspannen, boekje lezen, staren naar de zee… Zo zouden we allemaal wel echt willen werken, toch!? Daarna gingen we binnen bekijken. Klein huisje, maar ruime woonkamer en mooi ingericht. We maakten leuke, zakelijke (want werkend) foto’s binnen. Daarna was het tijd voor het (stiekem toch wel) leukste deel van de shoot: lekker het strand op en ontspannen!

Echt ontspannen foto’s

Ik kende Remke ondertussen al aardig goed, ook privé. Ik weet dat ze enorm goed kan ontspannen, heel erg van reizen houdt, geniet van eten, de goede dingen in het leven dus eigenlijk. Maar toch had ik voor mijn gevoel nog geen goede ontspannen foto van dr gemaakt. Hard lachend natuurlijk wel, blij en vrolijk, maar nog niet op een manier dat je het idee krijgt dat ze mij – de fotograaf – vergeten was. Het strand is daar toch wel de beste plek voor: het geluid van de zee, staren naar de golven, wind door je haren en (opdracht van mij) beetje rennen door de branding. En ja! Ontspannen foto’s waar ik enorm blij mee was en Remke gelukkig ook.

Ballonnen mogen altijd!

Oh enne, zakelijke of professionele foto’s hoeven niet saai te zijn, he! Kleurrijk mag (mits het past bij je branche en je branding) en verjaardagen mogen gewoon gevierd met ballonnen 😉

Wat een rijkdom als je voor werk op het strand mag fotograferen! Was een heerlijk dagje en ook geen straf om deze foto’s te bewerken thuis.

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag! Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten