|

Ontspannen gezinsfoto’s documentaire-stijl

In november kreeg ik een mail voor een gezinsshoot met dit leuke gezin. Ze wilden graag een leuke foto laten maken die ze aan opa en oma voor de kerst konden geven. Altijd leuk!

Op de foto zoals jullie zijn

De kleine baby werd net gevoed bij binnenkomst en de grotere zus was lekker aan het spelen.
Zij kozen voor de “hour in my life” sessie, dus zij blijven lekker doorgaan met wat ze al deden. Tijdens een “hour in my life” sessie maak ik een uur tot anderhalf uur lang foto’s van jullie gezin terwijl jullie doen wat jullie leuk vinden. Het is een mix tussen lifestyle en documentaire: ik focus me op mooie foto’s van jullie allemaal, maar de grappige en niet perfecte momenten als een huilende baby moeten daar ook zeker tussen staan.

Bij deze sessie was dat extra leuk: na wat foto’s te hebben gemaakt van iedereen was het tijd om te proberen een foto met zijn vieren te maken. Proberen vooral, want de baby bleek niet zo blij en ging huilen. Grote zus vond dat maar niks en die wilde dus zo snel mogelijk daarvandaan. Het resultaat was een gezinsfoto met een huilende baby en vluchtende zus, lachende moeder en verbijsterende vader. Ik vond ‘m briljant en schoot vrolijk door.
Het mooie plaatje voordat het mis ging had ik gelukkig ook. We hadden al even lekker voorgelezen om de kids vrolijk op de foto te kunnen zetten. Maar het leuke was: dit gezin koos voor het realistische plaatje! En opa en oma ook. Dat vind ik leuk!

Blije fotograaf en blije klanten dus na deze sessie. Het beste resultaat!

Bekijk de foto’s hier:

Interesse in spontane familie foto’s?

Superleuk, ik help jullie heel graag.  Eenmalig, elk jaar of wie weet twee keer per jaar 😉
Neem dan contact met me op!

Vergelijkbare berichten