ondernemer foto's

Ondernemers shoot in de natuur

Het lastige aan fotografie blijft het weer… De dag dat ik met Femke had afgesproken op een mooie buitenlocatie, waaide het zo hard dat er vluchten gecancelled werden. Ik kan je zeggen: dan kun je maar beter geen foto’s gaan maken, haha. Gelukkig was het op de nieuwe datum opeens stralend mooi weer! Perfect gepland, want de dag erna lag ik in bed met de griep…

Professional organizer

Femke vond mij via Instagram. Superleuk is dat, om te merken dat je inzet daar echt werkt. Zij had foto’s nodig voor haar website als personal organizer onder de naam Structurista. Ik had net alle Marie Kondo afleveringen op Netflix gezien dus was meteen enthousiast. Maar nee, Femke doet veel meer dan dat. Zij is professional organizer voor zzp’ers en helpt hun wat overzicht en structuur terug te krijgen. Niet alleen op de Marie Kondo manier van orde in huis dus, maar juist ook voor de orde in je hoofd, je werkwijze, je bureau, etc.

Met haar twee honden loopt Femke vaak in de natuur dus ze wilde graag wat foto’s lekker buiten. In de winter is het overal wat grauw, maar bij het water is het net zo mooi als in de zomer gelukkig! We spraken af in het Twiske bij Amsterdam Noord en maakten eerst wat werkende foto’s in het Twiske Paviljoen. Daarna maakten we mooie foto’s aan het water en op hun terras.

Blije klant, blije fotograaf!

Tijdens de shoot stelde ik haar veel vragen. Om haar op dr gemak te stellen, maar ook omdat ik het altijd interessant vind meer te leren over iemand anders zijn beroep! En het hielp in ieder geval. Femke was heel blij met de foto’s.
Op haar insta zei ze: “Zó blij met mijn nieuwe foto’s! Ik ging nooit graag op de foto, ben altijd veel te kritisch op hoe ik erop sta. In het kader van zichtbaarheid niet zo handig dus ging ik op zoek naar een fotograaf die spontane en ongeposeerde foto’s maakt.
Bonny, wat heb je prachtige foto’s gemaakt, écht ik! Dank je wel nogmaals.”
Hoe fijn zulke mooie woorden! Graag gedaan Femke.

Bekijk de foto’s:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag! Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten