newborn baby, foto, noord holland

Newbornfoto’s van alleenstaande moeder

Het was heel speciaal foto’s te mogen maken van Lizzy en haar kleine baby! Als net nieuwe mama wist ik heel goed hoe belangrijk het was mooie foto’s te hebben samen. De tijd vliegt en een paar weken later is de baby alweer enorm gegroeid! Helemaal als (bewust) alleenstaande moeder is het belangrijk de moeite te nemen om mooie foto’s te laten maken samen. Want wie maakt de foto’s anders?!

Kleine dagelijkse momentjes op de foto

Ik reed naar een klein dorp in Noord Holland. Bij binnenkomst was Lizzy haar kleine man de borst aan het geven. Hij was rustig, tevreden en viel al snel weer in slaap. Ik schoot snel wat foto’s uiteraard. Maar Lizzy had nog niet aan wat ze aan wilde voor de shoot, dus zij kleedde zich om en ik maakte wat foto’s van de baby op het bed. De katten kwamen al snel nieuwsgierig kijken. Op het moment dat de baby wat ging mopperen, schoten ze snel weg en kon Lizzy haar baby weer rustig wiegen. Hij sliep lekker in haar armen, waar ik natuurlijk wat foto’s van maakte. Beneden werd hij verschoond en kreeg ie nog een keer wat melk.

Zo simpel kan een newbornshoot zijn 🙂 Want wat doet een baby de hele dag en wat doe jij met hem de hele dag? Eten, knuffelen, verschonen, slapen, knuffelen, zelf ook even slapen, nog meer eten, weer verschonen. Dat lijkt op dat moment niet heel bijzonder, maar die kleine momentjes zijn zeker de moeite waard om op beeld te vatten. Voor later 😉 Want je doet ze echt maar kort!
Je kunt ook nog de baby in bad doen, voor wat extra variatie.

Tijdens het shooten ben ik rustig aanwezig en de baby is de baas. Huilt ie? Dan nemen we even pauze en kun je `m weer sussen. Wil ie slapen? Helemaal prima, maken we slapende foto’s.
Dat de fotoshoot thuis is maakt het extra leuk voor morgen: zo zag je babykamer er uit, de woonkamer, etc. Kijk maar naar je eigen babyfoto’s. Hoe geweldig, dat bloemetjesbehang en bruine bank 😉

Mooie herinnering vastgelegd

Bij aflevering van de foto’s was de baby alweer zo veel groter, wat de shoot extra waardevol maakte:
Toen mijn zoontje net 10 dagen oud was heeft Bonny bij ons een newbornshoot gedaan, ik vond het een super leuke middag en voelde me al snel op mijn gemak bij haar 😊 Ik ben super blij met de foto’s en het blijft voor altijd een mooie herinnering voor later.”

Bekijk het resultaat:

Wil jij ook spontane, ongedwongen newborn foto’s?

Ben jij zwanger en wil je ook ongeposeerde, relaxte foto’s met je baby? Neem contact met mij op voor de bevalling, dan zorg ik dat ik tijd voor je vrij hou na de bevalling.

Vergelijkbare berichten