Newborn foto, amsterdam

Newborn sessie met het hele gezin

Oehhh, mijn eerste familie waar ik twee newborns heb mogen fotograferen! Zo leuk, een echte mijlpaal.
In 2016 deed ik al een zwangerschapsessie met het stel en erna een newborn shoot met de grote broer. Nu was het tijd voor zijn kleine broertje.

Newborn sessie met het hele gezin

Het was even wennen voor de ouders, met twee kids. Lastig om de camera alle aandacht te geven als je zoon ook aandacht van je vraagt. Maar dat is ok, we deden het rustig aan.

We maakten wat foto’s op bed zoals ook met de eerste newborn shoot. Het bleek echter wat lastig iedereen in de camera te laten kijken. Maar geen punt, niet-perfecte foto’s zijn ook superleuk! We maakten wat foto’s al knuffelend met mama en papa. En van de kleine alleen uiteraard in zijn fijne mandje.
Grote broer vond het mandje ook wel heel fijn. Zou ie er nog inpassen, vroeg hij zich af? Dus dat moest geprobeerd. En ja! Hij paste nog. Of zijn broertje bij `m mocht op de foto, vroeg ie. Ha, geef mij zo’n assistent met goede idee├źn bij elke shoot! Leuk idee en werden hele schattige foto’s met de twee broertjes die elkaar knuffelen.

Ik vind newborn shoots echt geweldig. Blije en verliefde blikken en een schattige baby, wat wil je nog meer?

Wil jij ook spontane foto’s zoals jullie echt zijn?

Ben jij zwanger en wil je ook ongeposeerde, spontane foto’s met je baby? Neem contact met mij op voor de bevalling, dan zorg ik dat ik tijd voor je vrij hou na de bevalling.

Vergelijkbare berichten