newborn, fotoshoot, thuis, amsterdam

Newborn sessie in Amsterdam

Laatste tijd krijg ik veel verzoeken voor newborn reportages. Geweldig om te doen ook, dus ik ben er erg blij mee! In mei mocht ik bij dit leuke gezin in Amsterdam West thuis komen.

Newborn sessie met opa en oma

Ik doe graag newborn op een spontane manier. Geen poses, maar vooral lekker knuffelen, je nieuwe baby in zijn/haar ogen staren en van elkaar genieten. Dat lukt uiteraard altijd goed! Want wat is er makkelijker dan dat?

Nieuw aan deze shoot was dat opa en oma er ook waren. Superleuk! De belangrijkste mensen zijn meteen aanwezig en daar gaat het om: herinneringen voor later vastleggen. Mijn eigen babyfoto hangt hier aan de muur (op mijn trap vol fotolijstjes, dat wel). Hoe bijzonder om jezelf als baby terug te zien. En in de armen van een verliefde mama, een papa ernaast die verliefd naar beiden kijkt. En dan ook nog in de armen van een hele blije opa en oma. Foto’s om echt voor altijd te bewaren! <3

Deze sessie werd nog completer toen de hond er ook even bij mocht. Iedereen die mij kent, weet dat het voor mij dan helemaal goed zit: het hele gezin moet tenslotte worden vast gelegd en als je huisdier veel voor jullie betekent, moet die er ook op!

Geboortekaartjes

Een van de close-ups van de baby werd gebruikt op het geboortekaartje. Dat voelde toch wel als een hele eer.
Het zette een vriendin (grafisch ontwerper) en mij aan het denken, dus binnenkort kun je nieuws van mij verwachten op het geboortekaartjes front 😉

Bekijk het resultaat hier:

Ben jij zwanger en wil je ook een newborn fotosessie?

Neem contact met mij op! Of kijk op de newborn pagina voor meer informatie.
Zodra je bevallen bent, bespreken we een datum binnen tien tot veertien dagen na de geboorte. Ik hou hier dan in mijn agenda ruimte voor vrij.

Vergelijkbare berichten