Newborn, baby, fotoshoot, amsterdam, bmoments

Ontspannen newborn fotoshoot met je baby

De baby is geboren! Dit moment wil je vastleggen, ze groeien zo snel… Maar geen geposeerde foto’s in een koeienvel en een kroontje op hoor. Maar hoe dan wel? Poseren met een huilende baby is stressvol. Daarom doen we de newborn fotoshoot anders en wordt het gewoon leuk!

Ik kom naar jullie toe terwijl jullie doen wat jullie doen: knuffelen met de nieuwe baby, verliefd naar `m staren als ‘ie slaapt, verschonen, omkleden, troosten als ‘ie huilt. Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop te zien is hoe deze nieuwe periode voor jullie écht is!

Momenten met je baby om nooit te vergeten

Newborn foto’s blijven je hele leven belangrijk. Als tiener verbaas je je er over dat je ooit zo klein was. Als je zelf ouder wordt, vergelijk je de foto’s met je eigen baby: wat lijkt ie op jou! En hoe ouder je wordt, hoe dierbaarder die foto’s van jou als baby met je vader of moeder worden.

Ik vind dit daarom een van de leukste dingen om te doen. Welke momenten zijn er dan van belang? Naar mijn idee gewoon het ‘echte’ leven, daarom richt ik me daar op. Graag kom ik daarom bij jullie thuis langs om foto’s te maken in jullie eigen omgeving en doen wat jullie de komende maanden veelvuldig zullen doen: knuffelen, verliefd kijken, baby verschonen en voeden. Met elkaar en evt broertjes en zusjes.

Ik doe dat op een ongeposeerde, ongedwongen manier. De fotoshoot gebeurt terwijl jullie met de baby bezig zijn: hem/haar knuffelen of laten zien aan een broertje of zusje. Uiteraard maak ik ook wat mooie close-ups en detailfoto’s van de newborn zelf die hij/zij voor jaren zal koesteren.

Vooraf stuur ik jullie een PDF met tips. Lees dit voor de bevalling, dan heb je nog alle tijd 😉

Met Bonny valt heel fijn samen te werken. Na een tijdje heb je niet meer door dat ze aanwezig is en mooie momenten vast legt! Hierdoor ontstaat ontspanning en worden de foto’s natuurlijker en wordt het eindbeeld optimaal en zie je de hoofdrolspelers op hun best. Ik waardeer haar manier van kijken en de rust die ze hierbij uitstraalt. 

newborn, fotoshoot, thuis, amsterdam

Alles waar de baby blij van wordt

Ik neem alle tijd voor jullie foto’s. De shoot duurt meestal ongeveer anderhalf uur. De baby is de baas tijdens onze fotoshoot. Dus we doen niks waar hij/zij geen zin in heeft. En we doen dus vooral de fijne dingen: knuffelen, voorlezen, voeden. Alles waar de baby blij van wordt! Heeft de baby wat tijd nodig, dan wacht ik even, dat is geen probleem.

Een huilende baby hoort er voor mij trouwens zeker bij! Dus ook die momenten zal ik fotograferen, het echte leven. Later kijk je daar met een lach op terug.

Hoeveel kost een newborn fotoshoot?

De eerste dagen met je baby in beeld. Heel waardevol, om nooit te vergeten.

Ontspannen fotoshoot, geen haast, de baby is de baas. Niet geposeerd, gewoon echt zoals het is.

newborn

€375

  • Shoot duurt gemiddeld max 1,5 uur.
  • Inclusief pdf met tips ter voorbereiding.
  • Inclusief 20 hoge resolutie foto’s, geleverd in kleur en zwart-wit.
  • Kies zelf de leukste foto’s uit mijn selectie.
  • Inclusief mini-album om aan iedereen te laten zien.
  • Professioneel nabewerkt in mijn eigen stijl.
Newborn foto

Ervaringen van eerdere Newborn fotoshoots:

Inclusief album, voor altijd

Na de newborn fotoshoot ontvang je een link naar een speciale website met mijn eerste selectie daarop. Hier kun je een selectie maken van de foto’s die jullie willen hebben. Zo zorgen we ervoor dat je echt blij bent met de foto’s die je uiteindelijk ontvangt.

De definitieve foto’s stuur ik binnen uiterlijk twee weken naar jullie op. Ook ontvangen jullie een mooi foto-album met alle gekozen foto’s. Zo kun je de babyfoto’s altijd weer terug kijken, extra waardevol toch?!

Vragen? Laat het me gerust weten!
Bekijk alle newborn fotoshoots hier.

Enthousiast geworden?

Veelgestelde vragen

Voor foto’s van de pasgeboren baby, de newborn, raad ik aan om binnen tien dagen na de geboorte langs te komen. Dan slaapt de baby nog veel en kunnen we gemakkelijker foto’s maken.

Ja, dat is geen probleem. Er komt best veel op je af die eerste paar dagen, dus als het niet lukt, is dat uiteraard ook prima en kom ik graag wanneer het jullie wel uit komt. Besef alleen wel dat de baby dan minder makkelijk is, misschien meer huilt en dat baby’s snel groeien!

Vaak ben ik wel flexibel, maar ik kan het niet garanderen. Wil je er zeker van zijn dat ik tijd heb? Neem dan vast contact met mij op voor de bevalling en hou me op de hoogte zodra de baby er is. Na de bevalling maken we dan een afspraak voor in de eerste tien dagen na de geboorte.

Jazeker! Geef dit dan wel van tevoren aan. Voor een meerprijs van 25 euro zorg ik dat de selectie van de gemaakte foto’s binnen 24 uur jullie kant op komt. De foto of foto’s (max 4) die jullie kiezen voor het geboortekaartje, bewerk ik na jullie keuze ook binnen 24 uur.

Ik heb altijd wel wat tips vooraf ja: ruim een beetje op, leg wat kleding klaar waarin je de baby gefotografeerd wil hebben en doe niks groots verder die dag.
Maar geen zorgen, zodra je me boekt stuur ik je een PDF met nog wat tips!

Ik heb mooie cadeaubonnen die ik graag per post opstuur. Deze kun je dan zelf aan de nieuwe ouders geven. De cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig. Zij kunnen contact met mij opnemen om een datum te prikken.

newborn baby, foto, noord holland