Newborn foto

Newborn fotoshoot in Amersfoort

Eind dit jaar had ik een hele bijzondere newborn shoot. Ze zijn allemaal bijzonder natuurlijk, maar bij mensen die je kent net weer wat extra. En wat extra leuk was: deze jongen was de eerste voor wie ik een portretfoto voor zijn datingsite maakte! Dat was zo leuk om te doen. En iets wat ik ook heel belangrijk vind: mensen een goede foto gunnen waar ze echt als zichzelf op staan zodat ze makkelijker een partner vinden. Direct daarna heb ik de dienst op mijn website geplaatst en sindsdien heb ik al vele portretfoto’s voor datingsites mogen maken (vooral na de lockdown!).

Van Tinder portret naar newborn foto’s

Bijna drie jaar geleden maakte ik portretfoto’s in Amersfoort. Ik hoorde al snel dat het een succes was: er volgde een date en nog meer. Wat fijn om te horen! Op Facebook zag ik op een gegeven moment dat er een huis gekocht was en toen deze zomer een mailtje of ik newborn foto’s wilde komen maken. Ehm JAAA!
Ik ga er vanuit dat ze elkaar ook gevonden hadden zonder mijn foto’s, maar dat het nu zo ging is toch leuk.

Geweldige babykamer

Terug naar Steyn, de hoofdrolspeler nu. Een hele rustige baby, ik heb wel eens anders mee gemaakt! We konden rustig wat foto’s maken al knuffelend, slapend, tijdens het verschonen, etc. Het ging eigenlijk heel soepel.
We eindigden in Steyn’s kamer, wat een van mijn favoriete babykamers is tot nu toe. De blauw geverfde muur in driehoeken vond ik geweldig en werd dan ook snel achtergrond van meerdere foto’s.

Fijne fotoshoot en ik wens Steyn en zijn ouders heel veel geluk komende jaren!

Bekijk de foto’s:

Wil jij ook spontane, ongedwongen newborn foto’s?

Ben jij zwanger en wil je ook ongeposeerde, relaxte foto’s met je baby? Neem contact met mij op voor de bevalling, dan zorg ik dat ik tijd voor je vrij hou na de bevalling.

Vergelijkbare berichten