Newborn, baby, fotoshoot, amsterdam, bmoments

Newborn foto’s Amsterdam Noord

Laatst volgde ik een ondernemersworkshop waarbij we aan moesten geven waar we dankbaar voor waren. Nou, deze fotoshoot laat precies zien waar ik dankbaar voor ben. Ik mag gewoon zomaar een intiem kijkje in iemand leven nemen. Heel mooi en waardevol!

Vroeger werkte ik jaren bij een supermarkt in Amsterdam Noord. Nu ik weer daar woon kom ik af en toe op de pont bekende gezichten tegen. Deze collega passeerde mijn huis wel eens op de fiets en dan zwaaiden we. Online bekeken we elkaars reisfoto’s en gaven tips. En nu mocht ik gewoon zomaar foto’s van hun newborn baby maken!

Lifestyle newborn foto’s

Ik doe een lifestyle newborn sessie, dat betekent dat ik mee ga in jullie flow: voeden, badderen, knuffelen,aankleden, etc. De baby bepaalt wat we doen. Daarnaast vraag ik vooral veel te knuffelen en te kijken naar de nieuwe baby. De verliefde blik volgt vanzelf! Dat maakt zo’n sessie extra intiem en veel leuker dan een kraamvisite!

Bekijk hier de foto’s van deze sessie:

Interesse in een ontspannen newborn shoot?

Newborn foto’s kunnen het beste gemaakt worden 10 dagen na de geboorte. Neem dus voor de bevalling al contact met mij op. Ik hou dan enkele data voor je vrij en na de bevalling maken we een afspraak.

Vergelijkbare berichten