newborn, baby, lifestyle, amsterdam

Newborn fotografie Amsterdam West

In april mocht ik langs komen bij een kersvers gezin om foto’s te maken van de nieuwe aanwinst. Bij een newborn fotoshoot gaat het vooral om de hele dagelijkse dingen: aankleden, verschonen, voeden en heel veel knuffelen!

Newborn lifestyle fotoshoot

Er zijn verschillende soorten voor newborn fotoshoots, zoals studio of lifestyle. Ik doe alleen lifestyle, lekker gewoon in je eigen huis. Dat is fijn voor jullie, maar zo zijn de foto straks ook extra veel waard. Als de kleine baby een grote tiener is of wie weet wel zelf een papa kan hij niet alleen zien hoeveel liefde er ook was, maar ook hoe het huis was waar hij in opgroeide. Hoe zag de babykamer eruit, de woonkamer, wat was zijn lievelingsknuffel, etc. Superleuk om later te zien toch!

Daarnaast hoeft er niet geposeerd te worden. Jullie doen wat jullie ‘normaal’ ook doen, al is het soms nog even zoeken wat normaal is, het is allemaal zo nieuw! Bij deze sessie deden we vooral heel veel knuffelen.

Het was een fijne, relaxte sessie waarin we eerst in de woonkamer wat aandacht gaven aan de kleine Ivan en daarna verder knuffelden op het grote bed. Het was een fijn, wit huis waardoor alle aandacht op de foto’s naar de baby gaat.

Het was de bedoeling dat de langharige kat ook even mee op de foto ging. Maar hoe hard ik ook mijn best deed, die moest toch nog even wennen aan de nieuwe huisgenoot 😉

Bekijk de foto’s:

Interesse in een ontspannen newborn shoot?

Newborn foto’s kunnen het beste gemaakt worden 10 dagen na de geboorte. Neem dus voor de bevalling al contact met mij op. Ik hou dan enkele data voor je vrij en na de bevalling maken we een afspraak.

Vergelijkbare berichten