evenement fotografie, co-living

Met andere ondernemers op Workation

Eind januari mocht ik als fotograaf mee op de Co-living van Anne Neijnens. Ik was zo enthousiast dat ik mee mocht! Een co-living (ook wel workation genoemd) is een week waarin je met meerdere ondernemers in een huisje in een mooie omgeving gaat zitten en samen aan je onderneming gaat werken. Ik was mee als fotograaf, maar mocht ook gewoon meedraaien met de rest en kreeg dus het echte co-living gevoel mee.

Met negen ondernemers in de sneeuw

Met negen dames woonden we voor 4 nachtjes in een mooi, groot huis (met sauna en bubbelbad!) in Diever, Drenthe. Op het moment dat ik ging beslissen of ik mee wilde, werd er sneeuw voorspeld voor die week. JA!, dacht ik: ik wil met sneeuw in Drenthe zitten. En ja, het ging nog echt sneeuwen ook! Daardoor werd de co-living een paar dagen echt even ertussenuit, alsof we richting de Alpen waren gereden ipv Diever.

Maar wat doe je op een Co-living? Het programma van Anne is vrij. Het wordt vanzelf ingevuld door alle ondernemers. Iedereen wil namelijk delen en laten zien wat ze doen. Zo gaf een van de deelnemers een avondje Yoga Nidra en Carlijn van Ontdek jouw pad deed een opstelling.
Het enige wat vast staat is het kennismakingsdiner en de twee Mastermind ochtenden. Bij de Mastermind krijgt iedereen twintig minuten de tijd om over zijn bedrijf te praten en vragen te stellen aan de andere ondernemers. Dat was echt heel waardevol. Meer dan ik had beseft van tevoren.

Een extra website voor mij

Ik had geen directe vraag en begon los iets over Bmoments te praten, wat ik allemaal doe, met hoeveel plezier ik dat doe en waar ik het beste mijn doelgroep kan vinden. Ik weet niet meer hoe het ging, maar aan het eind van mijn Mastermind had ik @fotoshootmetjekat op Instagram vastgelegd en de domeinnaam gekocht. Een extra website voor Bmoments was geboren!
De reden? Ik hou enorm van mensen fotograferen en doe dat het liefst voor zoveel mogelijk mensen. Ik hou echter ook van katten. Ik kan er niks aan doen, dat is al van kinds af aan zo. Dit najaar deed ik een klein project met huisdier en baasje en ontdekte hoe gaaf ik het vind de liefde tussen mens en dier vast te leggen. Maar niet iedereen houdt van katten en niet iedereen houdt van kattenmensen. Dat mag, het zijn twee totaal verschillende diensten en doelgroepen. Dus het werd tijd dat Fotoshootmetjekat in zijn eentje kon gaan schitteren!

Het was een hele waardevolle Co-living. Ik ontmoette leuke dames, we konden goede gesprekken hebben over onze bedrijven, onze doelen en wensen voor de toekomst. En we hadden veel lol in de sneeuw! Wanda van Wanda Wandelt nam ons namelijk enkele keren mee op een fijne wandeltocht door de sneeuw. Heerlijk! En ook daar maakte ik uiteraard foto’s van.

Bekijk hoe dat was

Bekijk hieronder de foto’s van de Mastermind sessies. Zie de lol en de passie. En ook het moment dat een van de deelnemers gewoon op de bank gaat staan omdat ze beseft dat dit is wat ze wilt: het podium pakken. Mooi toch?
Ben jij enthousiast geworden? Ga dan mee met de volgende Co-living!

Organiseer jij binnenkort een evenement?

Foto’s zijn zo belangrijk om reclame te maken voor je evenement. Mensen willen tegenwoordig toch graag zien wat ze precies kunnen verwachten. En sfeer zegt zoveel. Kijk maar naar de foto’s boven: thee, sloffen, pyjama broeken en sneeuwwandelingen. Dat geeft toch een hele andere sfeer weer dan je misschien had verwacht. Maar dat is wel wat een Co-living bij Anne is.
Ik laat graag zien hoe de sfeer van jouw evenement is. Ik let goed op en pak de momenten dat iemand op een bank gaat staan, keihard gaat lachen of in huilen uitbarst (niet hier getoond).

Neem contact met mij op voor meer informatie of prijzen.

Vergelijkbare berichten