portret foto amsterdam

Mannen portretten

Soms lijkt het op mijn website net alsof ik alleen vrouwen fotografeer, maar nee. Dit jaar maak ik zelfs erg veel portretten ook van mannen. Daarom nu een korte blog met wat mannen die ik op de foto zette deze zomer.

Op pad voor portretten

Met Shrini ging ik op pad in Haarlem, de wijk Vijfhoek. Een fijne wijk zonder auto’s, veel knusse straatjes en voortuinen vol planten en bloemen met een groot park vlakbij. Met Paul maakte ik foto’s in het Sarphatipark in Amsterdam Zuid. Een heel mooi park met mooie oude straten eromheen. Het park zat toen vol met sporters, gezien de sportscholen nog dicht waren. Maar tussen alle drukte door konden we goede foto’s maken. En voor Marc maakte ik foto’s in de Soesterduinen. Een unieke plek echt: midden in het land opeens zand duinen! Hele serene omgeving, heel weids en er lag zelfs nog wat paarse heide.

Hoe zo’n portret shoot gaat?

We spreken af op een plek die bij jou past. Samen lopen we wat rond op zoek naar fijne achtergronden, bankjes of wat dan ook. Ik stel ondertussen veel vragen, praat over van alles en nog wat. Alles zodat je vergeet dat je op de foto gaat.
Afhankelijk of het voor zakelijk of prive gebruik is, pas ik het portret daar op aan. Voor beiden wil ik dat je echt als jezelf op de foto staat. Maar uiteraard moet het voor zakelijk wel bij je baan, bedrijf of branche passen.

Het resultaat:

Wil jij ook portretfoto’s die echt ‘jij’ zijn?

Heb jij portretfoto’s nodig? Voor je LinkedIn, Instagram, Tinder of cv? Allemaal prima! Ik denk graag met je mee over een geschikte locatie, kleding, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Kijk voor meer informatie voor zakelijk portret, portret voor datingsite.

Vergelijkbare berichten