loveshoot, twiske, fotoshoot stelletje, sneeuw, amsterdam, bmoments

Loveshoot in de sneeuw: geweldig!

Al een tijdje stond de afspraak met zwangere Femke voor een loveshoot met haar vriend. Jaloers keek ik weken vooraf naar de foto’s van fotografen in het Zuiden die mooie fotosessies in de sneeuw hadden. Maar als uit het niets ging het de hele zaterdag overdag en avond sneeuwen! Zondag bracht ik duimend door: niet smelten, niet smelten!

Einde van de middag haalde ik Femke en haar partner op en reden we naar het Twiske. Ze bleken niet zo’n fan van de kou, maar wilden het toch graag proberen. En wat ben ik ze dankbaar: een loveshoot in de sneeuw, mijn droom kwam uit.

Ongeposeerd en op hun gemak

Dit was de eerste fotoshoot waarbij ik mijn Moment Design cursus echt vol kon oefenen. Ik had ze al voorbereid dat ze niet hoefden te poseren, maar dat ik ze door middel van vragen en opdrachten op hun gemak zou stellen en op de foto zou zetten. Het was een heel lief en vooral liefdevol stel die echt leken te genieten van de vragen. Dapper deden ze hun jassen uit voor de foto, tussen de vragen door konden ze even opwarmen.

Bekijk hieronder het resultaat, klik op de foto om `m te vergroten.

Het resultaat:

Interesse?

Sneeuw kan ik niet garanderen, maar heb je interesse in een leuke loveshoot op het strand, bij de zonsondergang of in het bos? Neem contact met mij op!

Vergelijkbare berichten