loveshoot, bruiloft Spanje

Loveshoot in Spanje

September 2018 was ik in Spanje voor een bruiloft van vrienden. Zij komt uit Nieuw Zeeland en hij uit Ierland. Ik had haar ooit jaren geleden ontmoet op een andere bruiloft van vrienden in Ierland. We hielden contact, gingen bij elkaar op bezoek en nu was het tijd voor een bruiloft!

Loveshoot the day after

En wat voor een bruiloft… Ze hadden een mooie villa met zwembad afgehuurd. Hier was de bruiloft, het diner en het feest. Er waren ongeveer dertig tot veertig mensen aanwezig, vrienden en familie. Fijn intiem! Ze hadden een Spaanse fotograaf tijdens de bruiloft. Mocht ik ontspannen 😉 Maar ze wilden wel graag een loveshoot met echt spontane foto’s de dag erna. Brak en al, ik deed het graag!

De omgeving was geweldig en met mijn bekende vragen en opdrachten deed ik mijn best om ze spontaan en liefdevol op de foto te zetten. Dat was niet moeilijk! Ze genoten nog helemaal van de dag daarvoor, vrienden en familie lagen in het zwembad uit te brakken en ze waren gewoon echt happy. Dus ze genoten in het zonnetje van elkaar, ze lachten en ontspanden op een bankje en praatten over de toekomst. Mooie plannen in het verschiet!

Wil jij ook een loveshoot?

Neem contact met mij op voor meer informatie of om een datum te plannen!

Vergelijkbare berichten