familie fotoshoot, zwangerschap, haarlem

Lifestyle zwangerschap fotoshoot thuis

Ik moet stiekem iets vertellen… Ik ben niet zo’n fan van echt cliché zwangerschapsshoots waarbij de vrouw met dr zwangere buik in het licht staat, de man een zoen op de buik geeft en ze elkaar verliefd aankijken. Naja, dat laatste deel vind ik dan wel fijn… Als je verder op mijn site kijkt, zie je ook vooral zwangere loveshoots, wat ook heel mooi en natuurlijk is: het stel is extra blij nu ze deze nieuwe fase samen in gaan.

Lifestyle zwangerschap fotoshoot thuis met grote zus

Deze blog gaat over een ander type zwangerschapsshoot: lifestyle shoot thuis met grote zus! Ik had al vaak lifestyle shoots gedaan thuis en al zwangerschapsshoots, maar nog niet echt de combi. Dus dit was een superleuke eerste keer!

Ik mocht met mijn camera op bezoek bij een goede vriendin die zwanger was van nummer twee. Ze zei de dag van tevoren nog: “maar ik hou niet zo poseren hoor…” Ik zei: “Dat komt dan mooi uit, ik doe ongeposeerde fotografie, weet je nog?!” Haha, ‘oh jaaa…’ was de reactie. Mooi om te merken dat klanten toch nog bang zijn voor een standaard sessie, ook al schrijf ik mijn hele website vol dat ik dat dus niet doe of wil.

En standaard was het niet! Wel gezellig. We gingen even lekker spelen en knuffelen met grote zus, de bellenblaas werd uit de tas gehaald en stiekem kreeg mama dr buik een zoentje. We kletsten tussendoor wat bij en al snel was grote zus het zat: had ik de nieuwe kamer al gezien? Nee, laat snel zien! Het was een mooie lichte kamer met sterren op het behang. Perfecte plek voor een gezinsplaatje! ‘Allemaal even brullen als een leeuw!’ Daarna was het alweer tijd om de pyjama aan te doen, tanden te poetsen, boekje te lezen en nog een dikke knuffel van mams voor het echt bedtijd is.

Het resultaat? Zie hieronder. Gezellige, spontane foto’s van de dagelijkse dingen van het gezin, wachtend tot kleine zus eindelijk arriveerde.

Ik was enorm blij met hun reactie: ze vonden ze ‘ontroerend’! Maar dat is het dagelijks leven soms ook best, als we er even bewust stil bij staan… 😉 😀

[tg_masonry_gallery gallery_id=”6211″ layout=”contain” columns=”4″]

Wil jij ook zo’n lifestyle zwangerschap fotoshoot?

Neem contact met mij op voor meer informatie of samen tot een geschikte datum te komen!

Vergelijkbare berichten