loveshoot, amsterdam noord, bmoments

Liefde in Amsterdam Noord – Loveshoot

Ik ontmoette Elle via via. We wonen allebei in Amsterdam Noord en waren nieuwsgierig naar wat nieuwe cafeetjes in de buurt. Goede reden om contact te houden! We bezochten de laatste maanden wat evenementen in Noord en ik ontmoette haar vriend. Een rustige jongen die even de kat uit de boom kijkt. Voor haar verjaardag vroeg ze haar vriend een fotoshoot met haar te doen, een loveshoot.

Een loveshoot als verjaardagskado

Zoals elke man zag hij daar niet perse het nut of de lol van in. Ze hadden toch genoeg selfies?! Maar als Elle dat zo belangrijk vond, deed hij dat natuurlijk graag voor haar. Ik dacht ondertussen: ik ga je mening veranderen, zo’n fotoshoot kan ook heel leuk zijn!

We spraken af in het Noorderpark in Amsterdam Noord aan het begin van de avond. Ik begon met wat simpele vragen om ze op te warmen en aan de camera te laten wennen. Wel zo fijn voor de man was dat hij mijn vragen in het Spaans konden beantwoorden. Ik luister eigenlijk nooit naar de antwoorden, veel te druk met wat ik door mijn lens zie. Maar ik kan me voorstellen dat een andere taal helpt om de shoot lekker intiem te houden!

Na de opwarming had ik wat kleine doe-opdrachten die al vrij snel in een grote stoeipartij eindigden. Tijd erna voor weer wat rustigere opdrachten om dan af te sluiten met weer een heerlijke actieve: Elle op de rug van haar vriend!

Ik vond de foto’s super leuk, heerlijk energiek en vrolijk. En gelukkig gaven zij ook aan zich als stel hier echt in te herkennen. Fijn! En: haar vriend vond het gelukkig inderdaad niet zo erg als verwacht 😉

Bekijk het resultaat:

Wil jij ook een loveshoot?

Neem contact met mij op voor meer informatie of om een datum te plannen!

Vergelijkbare berichten