familie lifestyle fotoshoot thuis, amsterdam, bmoments
|

Lekker papa beschilderen thuis

Lifestyle familie fotoshoot thuis

*Om privacy redenen zijn deze foto’s niet meer zichtbaar op mijn website. Ik heb het blog en wat foto’s zonder gezichten laten staan voor het mooie verhaal!*

Ik vind het een klein feestje om bij iemand thuis te mogen komen fotograferen. Gelukkig is het dat voor de mensen vaak ook zo. Soms misschien ietwat ongemakkelijk, maar kinderen hebben daar weinig last van hoor! Die laten graag hun kamer zien, hun favoriete speelgoed en gaan heerlijk spelen zonder door te hebben dat er iemand steeds ‘klik-klik-klik’ foto’s zit te maken.

Voor deze jongeman uit Amsterdam Noord, met het meest geweldige haar wat ik tot nu toe voor mijn lens had, was het echt een feestje! Want wat ga je doen als een fotograaf komt? Uiteraard je favoriete bezigheden, lekker spelen met de trein, knuffelen met mama en papa. Wacht even, tijd voor pauze en wat te eten…. En dan gaan we verder met vingerverven!

Een klein feestje, zo’n fotoshoot

Hij ging er helemaal in op met alle emoties die daarbij horen. Het was echt genieten iemand zo heerlijk ontspannen voor mijn camera te hebben. “Oh, wat is dat? Verf op mijn hele hand is ook best leuk. Oh en mijn neus wordt blauw als ik `m aanraak! En die van mama ook.. En nu mijn hele gezicht. En papa zijn kale hoofd, leukkkk!!”

Wat een plezier! En dat voor mijn camera, zoals ik zei: echt een klein feestje!
En het mooie was: deze dingen mogen natuurlijk normaal echt niet 😉 Maar hee, de foto’s zijn leuk, hij heeft een geweldige dag en papa en mama hebben een mooie herinnering die meteen is vastgelegd.

Wil jij ook zo’n feestje thuis? Neem contact met me op!

*Om privacy redenen zijn deze foto’s niet meer zichtbaar op mijn website. Ik heb het blog en wat foto’s zonder gezichten laten staan voor het mooie verhaal!*

Vergelijkbare berichten