gezin fotoshoot, spontane fotos, fotoshoot thuis gezin, amsterdam, bmoments
|

Lekker keten in mama’s bed – gezin fotoshoot thuis

Een fotoshoot met kinderen is het leukst als iedereen op zijn gemak is. En dat was bij dit gezin helemaal zo! De twee zusjes waren volledig op hun gemak, gezellig, uitgelaten en vrolijk. Iets wat niet vaak voorkomt, volgens de moeder. De jongste was erg verlegen en had het niet zo op bezoekers. Maar die dag was dat echt niet zo!

Wie wil er vandaag lol hebben?!

Misschien dat mijn idee bij de fotoshoot er iets mee te maken had 😉 Het eerste wat ik zei was namelijk: “Laten we vandaag gewoon lekker lol gaan hebben! Wie heeft er zin om op mama’s bed te gaan springen?!” Waarschijnlijk niet iets wat vaak mag, want de meiden renden al richting slaapkamer voor ik mijn camera klaart had. Uiteraard had ik dit eerst met de ouders besproken. Ik wilde voor het gezin vooral spontane, ongedwongen foto’s en die zijn er gekomen!

De dames waren na het springen uiteraard ietwat hyper, dus we gingen even rustig bij komen in de woonkamer. De oudste zat lekker te tekenen en de jongste wilde haar nieuwe make-up doos uitproberen. Heerlijk om te zien hoe een klein meisje nog helemaal geintrigeerd is door de wondere wereld van make-up!

Erna was het tijd voor nog een sessie in het park met papa en mama erbij. Om het ietwat overzichtelijk te houden, heb ik over deze foto’s een andere blog geschreven.

Bekijk het resultaat van de binnensessie hier:

Ook interesse in een fotoshoot met de kinderen?

Neem contact met mij op met vragen of boek meteen een fotoshoot!

Vergelijkbare berichten