business shoot, ondernemer foto, utrecht

Kleurrijke zakelijke shoot in Utrecht

Begin zomer 2019 mocht ik Gaetana op de foto zetten. Een hele vrolijke, spontane ondernemer met veel passie voor haar werk. Gaetana is dagvoorzitter, presentator, moderator en gespreksleider. Ondertussen volg ik haar al een tijdje op Instagram en weet ik dat ze echt vol voor een opdracht gaat, zich goed inleest en zo goed de dag kan leiden.

Zakelijke foto’s die passen in de huisstijl

Gaetana was een traject gestart met Marte Methorst voor haar website, huisstijl en logo. Marte kijkt goed naar wat bij iemand past en stuurt mij de klant door met wensen voor stijl, sfeer en kleuren. Ideaal want zo passen de foto’s echt perfect bij de rest.
Ik ging dus voor haar op zoek naar locaties die pasten: kleurrijk, eentje met een gele achtergrond en informeel.

Die dag gingen wij samen Utrecht in om goede foto’s te maken. We begonnen bij Karibou, een kleurrijk cafe met een informele sfeer. Gaetana bereidde zich voor op een klus en ik maakte foto’s terwijl zij aan het werk was. Daarna liepen we Utrecht door op weg naar de volgende plek. Dat is toch stiekem wel mijn favoriet hoor. Geen vaste plek, maar gewoon lopend samen op zoek naar mooie plekjes, hoekjes, steegjes. En die vonden we gelukkig genoeg!

Taart is altijd goed

We hadden nog een leuk idee om haar al iemand interviewend op de foto te zetten, maar iedereen die we aanspraken (vuilnismannen, tuinmannen in het park) hadden van hun bazen al gehoord dat ze niet zomaar op de foto mogen in hun uniform. Weer iets nieuws geleerd! En wat een bijzondere tijd leven we, dat men zo vaak de vraag krijgt op de foto te gaan, dat er al een beleid voor gevormd is.

Bij de tweede plek aangekomen (café Tijm met gele muur!) aten we een heerlijk taartje, want dat is toch wel Gaetana haar favoriet. En maakten we veel foto’s bij de gele muur, daarvoor kwamen we tenslotte. Topdag! Gaetana heeft echt passie voor haar vak, zo leuk om te zien. Ze is enorm enthousiast, daadkrachtig en goed in wat ze doet. Ik zie haar zo de grootste evenementen presenteren en hoop dat ze snel die kans weer krijgt.

Als je nu op haar website of Instagram kijkt zie je een bewuste stijl met vaste kleuren: kleding, locatie, logo, website, alles past bij elkaar. Zo maak je meteen een professionele indruk op jouw toekomstige klant! Wil jij dat ook? Nadat je een zakelijke fotoshoot geboekt hebt, nemen we samen door wat je stijl is: informeel, zakelijk, Ibiza stijl, etc. Ik kijk naar de kleuren en aan de hand daarvan kunnen we je kleding, locaties en evt props bedenken.

Bekijk haar foto’s:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag! Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten