personal branding ondernemer foto

Kleurrijke personal branding fotoshoot met een ondernemer

Op de heetste dag van het jaar mocht ik Christien op de foto zetten. Christien volgde het programma Pak je Podium van Eva Brouwers en in dat programma zat een fotoshoot incl visagie op een geweldige locatie! (Net als Saskia, wiens geweldige foto’s je ook even moet bekijken, en Charlotte, alle drie weer helemaal anders!)

Kleurrijke personal branding foto’s

De shoot was bij Eva zelf thuis, een huis met genoeg verschillende sferen en achtergronden om er echt je eigen verhaal van te maken. De wijk in Amsterdam Noord is zelf gebouwd door alle eigenaren, dit zorgt voor veel verschillende kleuren en achtergronden. Paradijsje op een kleine oppervlakte!

Met een overvloed aan ondernemers tegenwoordig is het zo belangrijk om echt jezelf te kunnen zijn en dat te laten zien. Alle drie waren ze heel anders. Bij Saskia ging het om sexy en eten, Charlotte was juist wat zachter, deed veel met meditatie, kaarten leggen, selfcare en rust. Christien houdt van kleur, zoals je ziet. De kleuren van haar kleding spatten van het scherm af. Echt een shoot voor mij dus 😉 Ze werkte als model en als coach. Dus de foto’s moesten ook kracht laten zien.

Bekijk de foto’s:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!

Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten