portret foto amsterdam
|

Kleurrijke foto’s in IJburg

In mei had ik een geweldige fotoshoot met Cyrille op IJburg. Ik had al eerder foto’s van haar mogen maken voor de Supermalt foto’s en nu gingen we samen weer aan de slag voor heerlijke kleurrijke foto’s.

Kleurrijk en zichzelf

Door de eerdere shoot wist ik dat ze een vrolijke en uitbundige vrouw is. Iemand die echt zichzelf kan zijn, voluit met open mond lachend, blij en nieuwsgierig. Ook wist ik dat ze enorm van kleur houdt en het haar ook erg goed staat. Voor de locaties deed ik daarom een oproep op Instagram voor kleurrijke locaties in Amsterdam. Er kwamen meer tips voor onbekende locaties dan ik had gedacht. Enorm fijn!

We kozen voor IJburg waar meerdere van de tips zich bevonden. Als eerste de mooie rode trap van ‘The Couch’ clubhuis. Geweldige locatie! We vroegen netjes toestemming en kozen plekjes zodat niemand last van ons had. Perfecte locatie voor meerdere foto’s. Ver weg, dichtbij, de trap maakt het sowieso geweldig.
Cyrille en ik hadden gewoon een leuk gesprek tussendoor. Over haar leven, haar kinderen, haar werk, etc etc. Zoals altijd probeerde ik haar af te leiden van de camera en vooral gewoon zichzelf te laten zijn. Daar weinig voor nodig, heerlijk!

Kleurrijk als jezelf op de foto met een ijsje 😉

Na een drankje (want het was goed warm!) kleedde Cyrille zich om en reden we door naar locatie twee: een skatebaan op Zeeburgereiland. De uiteinden van de skatebaan was van Delfts Blauw en de skatebaan zelf was mooi blauw. Onderweg kwamen we nog wat mooi geels tegen, dus daar uiteraard ook even gestopt.
Bij het skatepark begon al snel Cyrille dr hooikoorts op te spelen. We hielden het kort, maar hebben alsnog paar goede foto’s kunnen maken. We sloten de sessie af met een ijsje. Eigenlijk waren we klaar, maar Cyrille was zo zichtbaar aan het genieten dat ik snel nog mijn camera pakte om die enorme glimlach op de foto te zetten 🙂 Zo hoort een fotoshoot te zijn, gewoon enorm gezellig!

Tevreden klant

Zoals Cyrille zei:

Hartelijk dank voor de leuke shoot. Ik heb onwijs genoten en je stijl van vragen stellen en schieten is erg prettig. Je hebt ook echt pure foto’s gekregen, gewoon zoals ik ben… Dank je.

Bekijk de geweldige kleurrijke foto’s:

Wil jij ook portretfoto’s die echt ‘jij’ zijn?

En wil je als écht jij op de foto? Ik help je graag. Neem vooral contact met me op!
Ik denk graag met je mee over een geschikte locatie, kleding, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten