|

Kinderportretten in de bloesem

Schoolfoto’s zijn leuk, maar mijn zoontje kwam dit jaar terug met foto’s waarop ie in enorm geposeerde poses stond. Wel knap dat je dat voor elkaar krijgt bij een tweejarige, maar niet echt zoals ie is!? Ik heb ze gekocht met het gevoel dat het wel “moest”, voor later enzo. Maar is het niet veel leuker om echt leuke en pure portretten van je kinderen te hebben?! Die lijken op hoe ze normaal zijn.

Ontspannen kinderportret

Met deze twee dames mocht ik foto’s maken in de bloesem. Ik stelde ze vragen, zoals ik ook bij volwassenen zou doen, over alles wat hun bezig houdt. En om ze lekker te laten ontspannen en de camera te vergeten. Dat is voor iedereen al moeilijk, maar voor een zelfbewuste (pre-)puber al helemaal!
Ik heb wel eens mee gemaakt dat de tieners echt echt echt niet wilden en alleen maar boos keken. Boos willen we uiteraard niet, maar hee, de verlegen blik hoort er ook bij of de eigenwijze blik, die helemaal 😉 Die ruimte gaf ik ze dus ook, gewoon lekker jezelf zijn!

Ik vind ze leuk! Jij?!

Bekijk de portretten:

Wil je ook portretten van je kinderen?

Ik help je heel graag! Neem contact met mij op via Bonny@bmoments.nl of mijn contactformulier.

Vergelijkbare berichten