bruiloft trouwen trouwfotograaf Amsterdam

Herfst bruiloft foto’s in Amsterdam

5 oktober was het dan eindelijk zo ver, de grote dag voor Hannah en Lex. En eigenlijk ons allemaal! Voordat je een datum kiest, denk je vast: oh jee, zal dit een goede zijn…? Tot die tijd maar duimen! Deze keer zat het even niet mee… Hannah bleek ziek de dag ervoor en donderdag 5 oktober was een van de natste dagen van die maand met heftige winden. Oftewel een code geel en bizar lange files.

Maar wat doe als je het je trouwdag is? Inderdaad, niks, gewoon gaan! Dus dat deden we uiteraard 😉

Styled weddingshoot met 11 leveranciers

11 leveranciers hadden mee gewerkt aan deze bruiloft. Het was namelijk een hele speciale: een styled weddingshoot. Dat houdt in dat alle leveranciers vrijwillig mee werkten, incl fotograaf en modellen, en al het materiaal voor portfolio is. De modellen, Hannah en Lex, waren gekozen uit 25 reacties (!) op mijn oproep en zijn een echt verliefd stel. Of ze ooit echt gaat trouwen? Dat wisten ze nog niet… Maar ze hebben vast een goede repetitie gehad!

Want ondanks dat het weer en de files niet mee wilden werken, was het een geweldige dag!

We begonnen de dag met make-up, haar en aankleden. Lex wachtte in de kamer ernaast, want het moest zo echt mogelijk zijn natuurlijk. Na de ‘first look’ was het tijd voor de loveshoot die plaats vond in de Hallen en de Kanarieclub.

Lol, zoenen en ronddraaien!

Het was voor mij belangrijk dat het stel wel een echt stel was, om de loveshoot wel echt te kunnen laten doen. Het moest natuurlijk wel ongeposeerd en natuurlijk! Dus ze beantwoorden mijn vragen, voerden mijn opdrachten uit en hadden vooral veel lol. Het is echt een geweldig stel om mee te werken, ik ben ze erg dankbaar. Genoeg mensen vinden de camera toch ietwat eng, hebben moeite met zoenen in het openbaar, ik snap het allemaal. Mijn taak is het dan ook iedereen op hun gemak te stellen. Maar dit stel vond het leuk! Ze vroegen zelfs om “wat meer actie”, prima: Til d’r dan maar op en draai rondjes!

De ceremonie vond plaats in de tuin van het geweldige Mandela huisje in Noord. Met uitzicht op het Centraal Station en de ponten die langs voeren, zei het paar ja en lagen in een deuk. De ringen werden uitgewisseld en de zoen werd gegeven. En dat allemaal omringd door prachtige bloemen, mooie bordjes vol kalligrafie en romantische styling van de eettafel. Daarna was het natuurlijk tijd voor taart! Een kleurrijke met confetti.

Met een prachtig gedekte tafel in de kleuren van de bruiloft: mint groen met warm roze, paars en rood, en vol mooie menukaartjes, naamkaartjes en quotes was het tijd voor een afscheid. Zwaaiend naar de pont zeiden we ’tot ziens’ tegen deze mooie dag! Tot de volgende bruiloft! Hopelijk mag ik weer samenwerken met deze geweldige leveranciers. Zie de volledige lijst onder de foto’s.

Bekijk hier de foto’s van deze mooie dag (ondanks code geel, toch vol blauwe luchten!):

Filmpje

Met dank aan:

Bruidsjurk – Ieksbridal
Pak bruidegom – Tip de Bruin Studio
Visagist – nwLooks
Videograaf – Fey Lehiane
Trouwringen en oorbellen – Oogst Goudsmeden: Sieraden en Trouwringen
Taart – Studio Happy Story
Stylist – Mijn Weddingplanner
Bloemen – Jennifer Laarman
Menukaart, naamkaarten en welkomstbord – Kellygrafie
Uitnodiging – Label36
Locatie loveshoot – de Hallen, Kanarieclub
Locatie ceremonie & diner – Herberg het Mandelahuisje
Modellen – Hannah & Lex

Gaan jullie ook trouwen binnenkort?

Neem contact met mij op een kennismakingsgesprek te boeken!

Vergelijkbare berichten