personal branding fotografie

Haptonomie in beeld

Nienke van HaptoNienke, praktijk voor haptotherapie, was druk bezig met een nieuwe huisstijl, logo, website. Het volledige pakket! Zij deed dat via Marte Methorst. Die schakelde mij in om van alles een geheel te maken en personal branding foto’s te maken van Nienke.

Personal branding = passend en echt een geheel

Van tevoren had ik met Marte alles doorgelopen: wie was Nienke, wat wilde ze uitstralen, wat werd de huisstijl en wat voor foto’s pasten daar bij? Zo maakten we een plan zodat alles straks goed bij elkaar zou passen.
In het voorjaar sprak ik met Nienke af in haar praktijkruimte. Het idee was: wat foto’s aan het werk als haptotherapeut en daarna foto’s van Nienke zelf. Haptotherapie draait om aanraking, dat je weer in contact komt met je lichaam en alle signalen op kan vangen. Maar ook andere versies zijn mogelijk, zoals staan op een balansbord, even alle frustraties van je afboksen of gewoon even een goed gesprek. Nienke beeldde dat uit met een vrijwilliger en ik maakte foto’s.

Ik heb zelf ook een tijdje haptotherapie gehad dus mooi om dat nu eens de foto te mogen zetten. Wat me er altijd bij van bleef is die hand die stil blijft liggen op je rug. Die moet je voelen en uiteindelijk jezelf meer en beter kunnen voelen. Dus die hand wilde ik ook wel op beeld laten zien!

Vrijheid in beeld

Na deze sessie gingen Nienke en ik foto’s maken rondom haar praktijk: een mooie, oude boerderij met een grote tuin en wat kippen. Daarna zijn we het park in Amersfoort in gelopen. Wat een mooie plek! Veel groen, veel water. Dit paste perfect bij Nienke dr huisstijl die vrijheid uit moest stralen. Met mooi weer, blote voetjes in het water en door het gras, dan kun je je niet anders dan vrij voelen?!

Als je nu haar website bekijkt, is het dan ook echt allemaal een geheel geworden. Ziet er top uit! Neem een kijkje op HaptoNienke.nl

Bekijk de foto’s:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag!

Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten