baby fotoshoot newborn

Gezinsreportage: jullie dagelijks leven op de foto

Je kiest voor een gezinsreportage als je foto’s wilt van het hele gezin, maar niet geposeerd. Je wilt gewoon jullie dagelijks leven, jullie dagelijks geluk, laten vastleggen.

Daarom kom ik langs terwijl jullie doen wat jullie graag doen: spelen in de speeltuin, boekje lezen, voetballen in de tuin, naar de dierentuin, knuffelen voor bedtijd, wat jullie willen.

Het resultaat? Ongeposeerde en enorm waardevolle foto’s waarop te zien is hoe jouw gezin écht dagelijks is!

Op de foto zoals jullie echt zijn

Je hebt vast genoeg foto’s van je gezin, maar op hoeveel staat het hele gezin? De tijd vliegt, ze groeien snel. Daarom extra leuk om nu eens jullie dagelijks leven, de gewone normale dingen vast te leggen!

Wat is jullie favoriete ding om samen te doen? Willen jouw kinderen je het liefst elke dag wel schminken, gebruiken ze de boekenkast als klimrek of zitten ze het liefste bij je op schoot tijdens het tv kijken?

Elk gezin is anders en heeft andere voorkeuren. Het gaat om jullie herinneringen dus graag laat ik de keuze bij jullie (of denk ik mee) wat je het liefste op de foto zou willen zetten.

Gezinsreportage vol ‘moments’…

Tijdens de sessie leg ik gewoon vast wat er gebeurt, maar let vooral heel erg op de kleine momentjes. Een blij koppie als je zoon wint van je, een snelle knuffel aan mama (want die mevrouw met die camera is maar eng ;)), handje pakken van papa bij het naar buiten gaan, etc. Juist die kleine momentjes zijn zo fijn voor later!

Hoe werkt het?

Een gezinsreportage noemt men ook wel een ‘day in your life’ sessie. De naam zegt het al: ik volg jullie terwijl jullie doen wat jullie het liefste samen doen. De sessie duurt 1,5 uur en we spreken af op een locatie waar jullie graag af willen spreken. Tijdens de shoot doe je wat jullie leuk vinden om te doen.

Ik ben verder niet heel nadrukkelijk aanwezig. Ik laat jullie je ding doen. Wel denk ik met jullie mee over bijv beste plek om te gaan zitten qua licht en rommel, ik haal evt rommel graag ook weg. Maar ik stuur jullie verder niet, het gaat juist om jullie eigen dynamiek.

Oh en hier horen natuurlijk ook huilbuien, woede en troosten bij. Dat hoort zeker ook bij het dagelijks leven en levert vaak waardevolle plaatjes op bij het troosten.

De sessie is dan ook lifestyle documentair: ik leg graag jullie echte leven vast, maar hou wel rekening met mooi licht, etc.

Wat gaan we doen?

Je kunt de tijd vullen met al jullie waardevolle activiteiten die je graag vastgelegd wil hebben.

Enkele dingen die tot nu toe erg waardevolle foto’s opleverden:
* vingerverfsessie thuis,
met de Lego spelen,
zandkastelen bouwen en rennen over het strand,
knuffelen met baby op bed
* een boswandeling met het hele gezin incl hond,
* naar de speeltuin met het hele gezin,
* gewoon spelen in de woonkamer,
* de chaos van een week voor de verhuizing.

Hulp nodig? Zodra je me boekt ontvang je een pdf met tips qua locaties, kleding en evt verdere voorbereiding. Mocht je nog meer vragen hebben: mail me gerust!

Klik en bekijk hier alle Gezinsreportages.


Bonny is extreem goed in het aanwezig zijn zonder dat je het doorhebt. Wat er voor zorgt dat er mooie natuurlijke foto’s gemaakt worden. Zonder spanning!

Wat kost een gezinsreportage?

Jullie dagelijks leven op de foto, zoals jullie echt zijn. Leuk voor later om de kleine momenten goed vastgelegd te hebben.

Wil je meer uren of andere wensen? 
Ik bied ook een sessie van 3 uur fotografie met 50-60 foto’s. 

Neem gerust contact met mij op!

Gezinsreportage

€375

  • 1 locatie: Thuis of op locatie (strand, speeltuin, etc).
  • 1,5 uur fotografie
  • Ook geschikt voor een (kinder)verjaardagsfeestje!
  • Inclusief mini-album (15×15 cm, 20 pagina’s)
  • Ik maak een selectie van de leukste 20-25 foto’s.
  • Deze ontvang je allemaal professioneel bewerkt en in hoge resolutie.

* Excl evt reiskosten

Enthousiast geworden?