gezinsreportage, day in the life foto's, haarlem, bmoments

Gezinsreportage in Haarlem

Foto’s laten maken is leuk!

Men denkt nog steeds vaak dat een fotoshoot ongemakkelijk en vervelend is. Maar goed, oma/mama/partner wil het zo graag he, dus ga je toch maar. Ik sta natuurlijk achter de camera, maar ik kan echt met zekerheid zeggen dat een gezinsreportage echt niet vervelend of ongemakkelijk is.

Ik maak foto’s terwijl jullie doen wat jullie graag doen op een weekenddag: spelletjes spelen, wandelen, stoeien, naar de speeltuin/het strand/kinderboerderij, etc.
In het begin is het misschien wat ongemakkelijk en zul je vragen: wat moet ik doen? Nou ja, mij negeren en vooral lekker doorgaan met wat je deed voordat ik aanbelde.

Gezinsreportage in de natuur

Bij dit leuke gezin, bestaande uit mama, mama en zoontje, mocht ik eerst thuis langs komen. Daar maakte ik kennis met de de kat met een gebroken poot, het zoontje speelde, stoeide met de mama’s en werd gemeten.

Daarna reden we naar een natuurgebied waar zoon heerlijk mocht rennen. Op een open grasveld hielden we pauze, werd er gespeeld, gestoeid, gelegen en geknuffeld. Een heerlijke dag dus!

Geweldige foto’s en dat van een gewone weekenddag!
“Bonny heeft ons prachtig vastgelegd, precies zoals we zijn!”

Bekijk de foto’s:

Zelf ook interesse in een gezinsreportage?

Ik help je heel graag. Ik volg jullie en leg vast wat er gebeurt. Van tevoren bespreken we wat je wilt en wie er op de foto gaat.

Wil je gewoon lekker thuis blijven of wil je naar de speeltuin, het strand? Allemaal mogelijk!

Kijk voor meer informatie en de prijzen.

Of neem contact met mij op!

Vergelijkbare berichten