gezinsreportage, day in the life, oostzaan

Gezinsreportage: foto’s van spelen & spelen

Wat moeten we doen tijdens een gezinsreportage?

Nou, dat is helemaal niet zo ingewikkeld! Na boeking stuur ik een vragenlijst en daar vraag ik wat jullie graag doen op een vrije dag, wanneer een dag voor jullie geslaagd is en wat je graag vast gelegd wil hebben voor later. Je snapt: dat is bijna hetzelfde antwoord.

Voor dit gezin was dat spelletjes doen thuis en lekker spelen in de natuurspeeltuin in het Twiske. Toppp, helemaal goed!

Op de foto zonder dat je het door hebt

Dit leuke gezin bestond uit papa, mama, zoon van 8 en zoon van 5 jaar. Ze speelden altijd graag spelletjes, dus thuis gingen ze pesten, dammen en tafelvoetballen. Daar kwamen veel leuke en competitieve gezichten bij kijken, superleuk! Grote zoon ging zelfs op tafel staan en wat dansjes uitvoeren na het winnen.

In de natuurspeeltuin bleek grote zoon ook een enorme durfal! Hing graag met zijn hoofd van de brug af en bijna in het water, was het snelste boven, sprong het hardst etc. Moeder zei nog: we laten `m maar gaan, het gaat tot nu toe goed.
Het was dan ook de jongere zoon die viel bij het laatste speeltoestel en getroost werd door mama & papa. Maar ook heel mooi om vastgelegd te hebben, toch?!

Tevreden klanten:

“Fantastisch leuke shoot gehad met Bonny. Ze stelde onze jongens (5 en 8 jaar oud) maar ook ons als ouders meteen op ons gemak. Heel relaxed! De foto’s zijn echt prachtig geworden. Aanrader!”

Bekijk het resultaat:

Zelf ook interesse in een gezinsreportage?

Ik help je heel graag. Ik volg jullie en leg vast wat er gebeurt. Van tevoren bespreken we wat je wilt en wie er op de foto gaat.

Wil je gewoon lekker thuis blijven of wil je naar de speeltuin, het strand? Allemaal mogelijk!

Kijk voor meer informatie en de prijzen.

Of neem contact met mij op!

Vergelijkbare berichten