gezin, fotoshoot, strand

Gezinsfotoshoot op het strand

Het strand is zo’n heerlijke plek voor fotoshoots. Iedereen ontspant meteen! Dit leuke gezin had vorig jaar mijn win-actie gewonnen. Voor de shoot spraken we af in Noordwijk.

Lekker spelen tijdens de gezinsfotoshoot

Ik heb altijd wat spelletjes in mijn hoofd die we kunnen doen tijdens een gezinsshoot. Maar op het strand geef ik iedereen vooral ook even de tijd om lekker te doen waar ze zelf zin in hebben. Even lekker met de voetjes in het water, rennen voor de golven, je naam schrijven in het zand, lekker stoeien, het strand vraagt gewoon om lekker spelen toch?!

Het was een hele zonnige dag. En dat terwijl we in de ochtend hadden afgesproken! Op een zomerse dag spreek ik daarom het liefste vroeg in de ochtend of einde dag af. De zon is dan nog niet zo heel erg fel.

Bekijk de foto’s:

Interesse in spontane familie foto’s?

Ik help jullie graag aan een leuke foto voor aan de muur. Maar wel eentje waar iedereen spontaan lacht en gewoon zichzelf is. Dat ok?
Neem dan contact met me op!

Vergelijkbare berichten