gezinsfotografie, familiefotografie, fotoshoot gezin amsterdam noord, bmoments
|

Gezins fotoshoot in het park

Op een bloedhete dag in het begin van de zomer reed ik naar Scheveningen voor deze gezellige gezins fotoshoot in het park met een oude vriendin, haar vriend en hun 6 maanden oude baby.

In hun mooie huis nam ik foto’s terwijl zij de baby voedden, met hem speelden en uiteraard veel knuffelden. Deze Italiaanse baby bleef zijn familie in Italië trouw: hij was obsessed met koffie en wilde graag een slokje. Maar helaas, daar moest ie toch nog even mee wachten.

Fijne foto’s in het park

We wilden naar het strand, maar die was op deze mooie zomerdag uiteraard bomvol. Dus liepen we naar een park met een mooi rozenparkje in de buurt. Daar zochten we naar fijne plekjes in de schaduw. Wel zo fijn qua licht, maar nog fijner voor de baby. Op een kleedje genoot het gezinnetje van het heerlijke weer, ontspanden, speelden met de baby, zongen voor `m en knuffelden hem uiteraard weer goed.
Zie je, een gezins fotoshoot hoeft helemaal niet geposeerd of gespannen! Gewoon lekker genieten samen zoals jullie normaal ook op een zomerse zaterdag zouden doen.

Het was dan ook een geslaagde gezins fotoshoot in het park met tevreden klanten en mooie zomerse kleuren!

En ik was achteraf nog even extra blij: wat doe je op een hete dag in Scheveningen nadat het werk klaar is? Juist, een lekkere koude duik in zee en opdrogen met een boekje! 😉

Zie de resultaten van de gezinsfotoshoot:

Interesse in een leuke, ongeposeerde gezins fotoshoot?

Boek mij meteen of check de website voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten