gezinsfoto amsterdam

Gezins fotoshoot in het Twiske

Zo leuk om klanten vaker terug te zien! Dit leuke gezin ontmoette ik bij een mini- gezins fotoshoot in het Noorderpark. Daarna zag ik ze in de rare corona tijden toen we een raam- en tuinshoot deden met het gezin. En nu mocht ik gewoon een volledige gezins fotoshoot met ze doen in het Twiske vlakbij Amsterdam Noord.

Ontspannen met het gezin op de foto

Hoe ga je ontspannen met het gezin op de foto? We doen spelletjes! Dingen die je kinderen leuk vinden, zoals lekker rennen, wedstrijdje doen, op je schouders zitten, dansen. Zo krijg je zelfs de kinderen die niet op de foto willen wel mee!

Wij waren eerst op een groene plek in het Twiske en gingen daarna naar een strandje. Daar deden we nog wat spelletjes en ik maakte portretfoto’s van de meisjes. Ook gaven ze totaal verwaaid een knuffel aan hun ouders. Niet perfect, wel erg leuk toch?!

Aan het eind kwam een neefje nog aanhaken om een foto voor opa & oma te maken. Helemaal goed en superleuk ze nogmaals mooi te mogen portretteren.

Bekijk het resultaat hier:

Interesse in spontane familie foto’s?

Superleuk, ik help jullie heel graag.  Eenmalig, elk jaar of wie weet twee keer per jaar 😉

Kijk voor meer informatie op de familie fotoshoot pagina. Of mocht je liever documentair gaan, dus volledig ongeposeerd, kijk dan bij gezinsreportage.

Of neem contact met me op voor een kennismaking of boeking.

Vergelijkbare berichten