gezin fotoshoot, spontane fotos, fotoshoot thuis gezin, amsterdam, bmoments

Gezin fotoshoot in het park

Met dit gezin had ik deze lente een iets langere fotoshoot, waardoor we twee dingen konden doen. We waren eerst al binnen lekker bezig geweest, de twee zusjes hadden lopen keten op mam’s bed en zich uitgeleefd met hun make-up doos. Dus waar is het dan tijd voor?

Een fotoshoot met mama en papa in het park!

Ik hou van ongeposeerde fotografie, dus zelfs als we gewoon op een rijtje naast elkaar gaan staan, zal ik niet snel zeggen: “en nu lachen” en dan klikken. Ik wil jullie echt zien lachen, met elkaar keten en lekker knuffelen. Met kinderen heeft dat weer een hele andere dynamiek dan met een stel, waar ik het vaak voor doe in loveshoots en op bruiloften.

Het gezin kreeg vragen en kleine opdrachten waar ze mee aan de slag gingen. De ouders deden voor hoe ze de zusjes op de foto wilden hebben en andersom. En erna natuurlijk een lekkere dikke knuffel met het hele gezin!

Loveshoot en speeltuinen

De ouders deden kort een mini-loveshoot terwijl de kids in de speeltuin los gingen. Zijn ze niet lief samen? Ze zijn al samen sinds dat ze 18 waren!

In de speeltuin was het vechten voor een plekje bij de glijbaan zonder andere kids er op, maar ik wacht rustig hoor! De kids hebben lol, wat je ook doet. Ik probeer van alles een zo mooi mogelijke foto te maken. En na een laatste foto samen was het dan echt klaar.

Tevreden gezin, tevreden fotograaf 🙂 Bekijk het resultaat hieronder. Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.

Wil jij ook een fotoshoot met je gezin?

Neem contact met mij op voor vragen of om een datum in te plannen!

Vergelijkbare berichten