Gezellige Arabische bruiloft

Eind augustus mocht ik op een geweldige bruiloft foto’s maken! Het was mijn eerste Arabische bruiloft. Wat een energie en gedans! Zo fijn om te zien.

Het bruidspaar was getrouwd in het Zuiden van het land en kwam naar Amsterdam voor het feest. Ik wachtte geduldig met de rest van de bezoekers. Al snel kwamen ze in een mooie auto aanrijden en werden ze bedolven onder de gasten. Geen rustmoment, er werd meteen wild gedanst ter welkom! En dat nog voor het eten 🙂

Voor mij brak de paniek toen uit. De zaal was beneden zonder ramen, dus een flitser was erg nodig. Maar die kapte er opeens mee. De lampen waren stuk… Paniek, wat nu?! Een dag om nooit meer te vergeten, haha. Maar ook veel van geleerd: altijd een tweede flitser meenemen (doen we bij deze uiteraard), maar ook: paniek is niet nodig! De bruiloft is alsnog mooi vastgelegd ook zonder flitser.

We deden wat groepsfoto’s, er werd lekker gegeten en de taart werd aangesneden. Voor de rest werd er veel heel actief gedanst en na de taart was het tijd voor de romantische dans.
Ik wens de bruid en bruidegom heel veel geluk. Maar dat gaat helemaal goed komen!

Gaan jullie ook trouwen binnenkort?

Neem contact met mij op een kennismakingsgesprek te boeken!

Vergelijkbare berichten