evenement fotografie, join for joy, bmoments

Fotoverslag evenement Join for Joy

Join for Joy organiseerde een benefietrun voor hun stichting. Ik werd gevraagd een fotoverslag hiervan te maken. Natuurlijk wilde ik dat! Ik zag een heerlijke, zomerse avond voor me. Maar opeens was het ijskoud en stond er een gure wind… Gelukkig lieten de deelnemers zich niet tegen houden!

Acht teams schreven zich in, werden gesponsord of zamelden geld in om mee te kunnen doen. De teams renden van café de Waterkant een rondje door Amsterdam door vier parken (Vondelpark, Rembrandtpark, Erasmuspark en Westerpark) om na ongeveer 2 uur weer terug te keren bij de Waterkant.

In elk park moesten ze een challenge uitvoeren, zoals mega grote Jenga. Leuk om eens te maken en al fietsend met mijn camera aan mijn zij door de stad te fietsen. Unieke ervaring!

Bij aankomst werden ze feestelijk ontvangen en kregen een welverdiend drankje en hapje totdat elk team binnen was.

Bekijk de foto’s hier:

Heb je binnenkort ook een evenement?

Neem contact met me op voor tarief en meer informatie!

Vergelijkbare berichten