familie, kids, fotoshoot, strand

Met alle kleinkinderen op het strand

In het voorjaar stond ik op een zonnige zondagochtend aan het strand in Zuid-Holland voor een familie portret. Wat een rijkdom als je dat werk kunt noemen 😉

Foto van alle kleinkinderen

Er stonden 7 kinderen voor mijn neus, in de leeftijden van twee tot tien jaar. Oma en opa wilden graag een foto met iedereen. Dus dat gingen we doen!
Superleuke uitdaging was dit. Ooit geprobeerd 7 kinderen op een rijtje te laten staan? Drie rennen er de andere kant, zodra je die hebt zijn twee anderen er vandoor, etc. Maar geen probleem, ik had leuke spelletjes, vragen en opdrachten. Samen springen, samen rennen, staan als Superman, flauwe grappen maken. En tussendoor even hard rennen, zandkastelen bouwen en dan weer de tweede ronde.
Alles bij elkaar een geslaagde fotoshoot!

Oma en opa waren blij, begreep ik en een spring foto zou groot aan de muur komen. Een mooier compliment weet ik niet hoor.

Interesse in een spontaan familie portret?

Ik help jullie graag aan een leuke foto voor aan de muur. Maar wel eentje waar iedereen spontaan lacht en gewoon zichzelf is. Dat ok?
Neem dan contact met me op!

Vergelijkbare berichten