familie feest fotografie_bmoments

Feest fotografie, samen 160 jaar

Hartje zomer mocht ik een dagdeel fotograferen op een feestje. Een feest is altijd leuk, maar deze keer was ik het kado van de kinderen, hoe leuk! Vader en moeder waren dat jaar samen 160 jaar, goede reden voor een feestje. Ze hadden spijt dat ze het vorige feest geen foto’s hadden laten maken, met veel plezier deed ik de feest fotografie voor hun.

Zoeken naar de momenten

Ik hou van feesten fotograferen, vooral als er kinderen aanwezig zijn. Ik ga op zoek naar de kleine momentjes. Die schaterlach, die hand op iemands schouder of die verbazing als mensen hun kado’s openen.

We begonnen de dag met een kleine groepsfotoshoot. Ietwat lastig met een kleindochter die veel te hyper was om stil te staan. Geen probleem, dan doen we het toch anders. Zoals met een salto voor de rest van de groep, een handstand of gewoon met de tong uit! 😉
Opa en oma moesten natuurlijk ook even op de foto en daarna wachtten we geduldig op de gasten.

Het was een hele hete dag, maar gelukkig had de locatie een mooie binnentuin met zon EN schaduw. De gasten hadden het goed naar hun zin en er waren blije gezichten overal. Alle leden van de familie hadden de hele dag een grote glimlach op hun gezicht die soms veranderden in een heerlijke schaterlach. Mooi toch, zulke dagen! De twee aanwezige kids vermaakten zich goed met vliegtuigjes vouwen en die zo ver mogelijk gooien.

Blije klanten = blije fotograaf!

Het mooiste voor mij begon echter achteraf. Ik ontving zulke mooie ‘dank je’ mails! Zo fijn als klanten blij zijn.
Eerst ontving ik deze van de kinderen van het stel:
“Wat een geweldig mooie foto’s heb je gemaakt, zo precies goed de momenten gepakt, en zo levendig en echt, zoals iedereen ook zichzelf ‘is’ – heel erg leuk! En dat van een ‘onzichtbare fotograaf’. We zitten echt te genieten hier!”

En enkele weken later een lange mail van het stel zelf. In het kort:
“We zijn nog steeds een beetje beduusd van de schitterende fotoreportage van ons feest! De kwaliteit als ook de keuze van de foto’s zijn geweldig. Het fotoboek is ook heel mooi en zorgvuldig ingedeeld. Het ligt al dagen op tafel en we nemen het mee als we op bezoek gaan. We zijn er gewoon trots op!”

Wauw, ik was er gewoon wat stil van!

Bekijk het resultaat van deze feest fotografie:

Geef jij binnenkort een feest waar je graag foto’s van wil hebben?

Neem contact met mij op voor prijzen en mogelijkheden!
Ik kan er ook een album bij leveren om later van te genieten of een online gallery om aan de gasten door te sturen.

Vergelijkbare berichten