gezin fotoshoot kennemerduinen

Familieshoot in de Kennemerduinen

Je wilt heel graag leuke, mooie foto’s van je gezin. Lekker buiten in de natuur, samen rennen, spelen. Doen wat jullie elk weekend doen. En proberen een foto te maken waar iedereen eens lachend in de camera kijkt.

Spontane familieshoot

Daarvoor ging ik met dit gezin op pad in de Kennemerduinen! Ik geef altijd aan dat ik me voornamelijk richt op spontane foto’s. Met kinderen is het heel lastig te garanderen dat iedereen lachend in de camera kijkt. Vooral als je er om vraagt. Zodra je er om vraagt krijg je uitgestoken tongen, schele ogen en gekke bekken te zien.

Je moet er dus absoluut niet om vragen, maar gewoon lol hebben. Dat is altijd wat ik probeer te doen met familieshoots. Lol hebben, gekke vragen stellen, leuke opdrachten geven en vaak klikken. En wie weet zit die ene er tussen. Zo niet, hebben we er genoeg waar jullie gewoon lol met zijn allen hebben!

Zoals jullie echt zijn

Met dit gezin deed ik een mix: ik had opdrachten en vragen en liet ze dus rennen, knuffelen en gewoon braaf op een rijtje zitten. Maar ik liet ook de kinderen gewoon hun ding doen en maakte foto’s daarvan. Zo krijg je foto’s van hoe je gezin echt is.

Het leukste vind ik dan nog de opdrachten die ‘fout’ gaan: de opdracht waar ze een familie knuffel geven en omvallen. Hoe blij kijken ze daar wel niet?! Maar de knuffels en gekdoenerij zijn ook leuk om te zien.

Bekijk de foto’s hier: (klik voor groter formaat)

Interesse in een spontane familie foto’s?

Ik help jullie graag aan een leuke foto voor aan de muur. Maar wel eentje waar iedereen spontaan lacht en gewoon zichzelf is. Dat ok?
Neem dan contact met op!

Vergelijkbare berichten