familie fotoshoot, park, amsterdam noord
|

Familie fotoshoot in de regen in Amsterdam Noord

Wat een gekke titel, waarom zou je een familie fotoshoot doen in de regen?! Tsja… soms loopt het zo 😉

Familie fotoshoot in het park

Voor deze klant (stiekem een vriendin, maar ook een klant) had ik al eerder foto’s gemaakt. We woonden bij elkaar in de buurt in Amsterdam Noord en hadden mooie foto’s van haar dochter gemaakt in het park bij ons. Na hun verhuizing richting Zuid Holland (snik) wilde ze toch graag foto’s van haar jongere zoon in het zelfde park als toen. Helemaal prima uiteraard! Het was wat puzzelen met de datum en ietwat ver rijden voor hun nu en helaas… je hoopt altijd op mooi weer, maar het miezerde bij aankomst in het park. En het ging alleen maar harder regenen… Maar goed, na al die reistijd kunnen we maar beter even doorzetten toch?

Na regen komt zonneschijn…. Toch?

De hoofdrolspeler in het verhaal hield echter niet van regen. Zijn zus had er niet zo’n moeite mee en rende & fietste vrolijk rond. Maar haar broertje vond het niks. Ik had heel veel boze en verdrietige foto’s van hem, probeerde `m aan het lachen te krijgen, maar wat bleek? Hij hield ook niet van camera’s! Ach ja, komt altijd goed toch?

En dat kwam het zeker! Op het moment dat we allemaal toch wel doorweekt waren en besloten terug  te lopen, kwam er opeens een hondje langs… En hondjes zijn leuk, dus zijn gezicht lichtte op en mijn hart maakte een sprongetje (sorry, dat klinkt vreselijk, maar dat is toch supermooi, zo’n blij hoofd?!). Alles was goed!

We reden naar een café in de buurt en na opgedroogd en opgewarmd te zijn, ging mama een boek over Sinterklaas voorlezen (want die was bijna jarig…) en gingen de kids nog even lekker schommelen. Resultaat? Een geslaagde sessie! De foto hangt al groot in de slaapkamer in het nieuwe huis! Heel fijn en bijzonder.

Bekijk het resultaat:

Wil jij ook een leuke familie fotoshoot plannen?

Neem contact met mij op en dan brainstormen we samen over een leuke locatie en geschikte datum!

Vergelijkbare berichten