fotoshoot, familie, tieners

Familie fotoshoot met tieners

Begin van de zomer ging ik met vier tieners de duinen in bij Castricum voor een fotoshoot. Opa en oma waren 50 jaar getrouwd en het kado was o.a. een mooie foto van de kleinkinderen. Superleuke opdracht!

Tieners in de duinen

Het leek me zo leuk: lachend door de zee met zijn vieren, giebelen dat de golven te hoog zijn.. Maar uiteraard net die dag was het ietwat fris en een stevige wind. Het strand op met een camera ging `m niet worden, moet toch oppassen met al dat rondvliegende zand… Dus lekker de duinen in, wat beschutter. Ook geen straf!

Het is een lastige leeftijd, de een is superblij, de ander vindt alles stom. Geef ze eens ongelijk, zo zijn volwassenen eigenlijk ook gewoon?! Ik had wat spelletjes en vragen voorbereid om ze wat meer uit de tent te lokken en in de camera te kijken. Ik wilde geen geposeerde foto, maar een ongeposeerde blije. Het was even zoeken, maar ik heb superveel lol gehad en zij volgens mij ook. En opa en oma zijn blij met de foto’s, dat was het belangrijkste!

Bekijk het resultaat hier:

Wil jij ook een familie fotoshoot?

Met al je neven en nichten, alle kleinkinderen op de foto voor opa en oma? Of juist een shoot van opa en oma? Ook superleuk! Ik denk graag mee en help je graag met een leuke locatie. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten