familie fotoshoot amsterdam spaarnwoude

Familie fotoshoot in Spaarnwoude

Tussen kerst en oud & nieuw had ik een echte familie fotoshoot: twee gezinnen die graag spontaan op de foto wilden als kado voor oma. Super, werk ik graag aan mee!

Fotoshoot als kado

Foto’s zijn wat mij betreft het meest geweldige kado voor iedereen. En nee, niet alleen omdat het mijn baan is, maar ook omdat het iets is waar je altijd naar kunt kijken, zoveel herinneringen op kan roepen. Het kan je laten glimlachen als je chagrijnig bent, iemand even net iets minder (of juist meer) missen…

Spontane foto’s was de opdracht. Niet zo geposeerd. Nou, dat komt goed, dat doe ik! Het wordt sowieso een makkelijke opdracht door twee honden mee te nemen, die luisteren toch niet als je klaar bent voor de foto. Daarnaast probeerde ik door middel van wat vragen en kleine spelletjes de gezinnen samen op de foto te zetten zonder een perfecte glimlach.

De foto’s van de twee broers zijn daar het beste voorbeeld van. Op de foto? Nee joh, we gaan nu staan stoeien, das veel leuker! En inderdaad, als jij het leuker vindt is het OOK leuker voor de foto! (behalve als het Netflix kijken is, dat is niet zo boeiend voor de foto uiteraard…)

Vooral het rennen was een groot succes! Bij de kids EN bij de volwassenen. Ook daarom vind ik een fotoshoot een leuk kado: wanneer heb jij voor het laatst met je familie spelletjes gedaan in een park? Samen rennen, gek doen? Nu mag dat gewoon, omdat ik het van je vraag 😉

Ik hoop dat oma er blij mee was!

Bekijk het resultaat hier:

Wil jij ook een leuke familie fotoshoot plannen?

Neem contact met mij op en dan brainstormen we samen over een leuke locatie en geschikte datum!

Vergelijkbare berichten